argon bulletin board

Експертно търсене  

Новини:

Регистрирането на нови потребители е временно деактивирано.

Автор Тема: относно изпита психология на правото  (Прочетена 1522 пъти)

josnake

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 69

Отново неинформираност и несъобразителност. В петък за пореден път проверявам дати за изпитите и хоп разбирам в събота има изпит???съответно без подготовка не отидох.......до кога ще се случват такива истории в този университет??? съмнявам се да има поправка, на която да се явя...само знам че губия 6 кредита и то последен курс....Някой ако има идея как да компенсирам този мал шанс ок
Активен

А. Петров

• Адвокат
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 627
  • Юридически факултет
Re:относно изпита психология на правото
« Отговор #1 -: 20.09.2009, 20:14:35 »

:wink:   
ами като си последна година....  :-D как не си разбрал(а), че за изпит при доц. Янко Янков времето за подготовка никога не е било приоритет  :wink:
Активен
...the WISH is father to the thought !!!

law_master

• Адвокат
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 547
« Отговор #2 -: 21.09.2009, 00:29:58 »

то това изпит ли беше  :-D
Активен
ЮРИДИЧЕСКИ ФАКУЛТЕТ

marin2025

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1697
  • Прави добро ,пък каквото ще да става!
« Отговор #3 -: 21.09.2009, 00:38:00 »

Колега ,ако това да научиш една страница да преразказваш, по твой избор го смяташ за изпит за какво си се  записал право. Пупче или Нупче  щяха да ти паснат най-добре!Моите уважения към педагогиката въпреки,леко ироничното ми изказване , но спец.  ги  взех наслуки,защото ми изглежда смешно съкращението!УСПЕХ и да знаеш че 2 не пише ,само те кара на следващата седмица да научиш нещо да преразказваш от учебника. За студент с нормални способностти са необходими точно 30 минути да се подготвиш за този изпит!инж. Марин Янков 5 курс, Право, ПУ
Активен
Всичко е любов

josnake

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 69
« Отговор #4 -: 21.09.2009, 11:50:45 »

разбирам иронията на всички, но проблема ми беше че за изпита разбрах кажи речи в същия ден ....разбирам че е лесен, но идеята е друга.....пътувам от др град и не е лесно за 1 час да реагирам.исках само съвет как да се явя на изпита след обявената дата
Активен

Purple_rain

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1
« Отговор #5 -: 21.09.2009, 21:37:25 »

Ами, ако датата е била за поправка , а не ликвидация просто виж датата за ликвидация или се обади на Таня Стоянова, ако е било ликвидация- кофти... Но според мен просто най-добре се обади на Таня и питай какви са възможностите.
Успех!
Активен