argon bulletin board

Експертно търсене  

Новини:

Регистрирането на нови потребители е временно деактивирано.

Автор Тема: Cisco  (Прочетена 3424 пъти)

didosan

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 6
Cisco
« -: 23.09.2009, 14:58:51 »

Някои да знае дали все още има деистваща cisco академия в пловдив?По точно ,подготовка  за ccna.
Проветих на доста места ама  нямаше .
Активен

rnedelchev

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 117
  • "Get a GREP on yourself!"
    • http://rallybulgaria.com
Re:Cisco
« Отговор #1 -: 23.09.2009, 19:22:20 »

Някои да знае дали все още има деистваща cisco академия в пловдив?По точно ,подготовка  за ccna.

Ако не можеш да намериш център за подготовка, мога да ти предоставя всички лекции, които имам, заедно с емулаторите :-)
Активен

JOKe

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 2656
  • Code or Die
« Отговор #2 -: 23.09.2009, 23:05:26 »

ами до колкото знам има още деистващ център
академията вече не се намира в бившото Воодоо а се намира до чешмичкатан а джумаята.
Общо взето от чешмата тръгваш надоло по посока към старата главна по стълбичките и докато силзаш може би се пада 3тата къща има врата :Д там е

малко е секретна хаха
Активен

didosan

• Неактивен Неактивен
« Отговор #3 -: 24.09.2009, 01:54:13 »

rnedelchev
аз имам CCNA Exploration и двете книги на пдф.Cisco Press - CCNA ICND2 Official Exam Certification Guide (CCNA Exams 640-816 and 640-802).А  тоя емулатор май се пада 1-то и за какво служи немога да разбера ....

JOKe
Мисля че се сетих ама не съм сигурен.Та може ли тел да ми дадеш ако имаш или да ми пратиш линк от бгмап.ком :) да не се объркам
« Последна редакция: 24.09.2009, 01:57:29 от didosan »
Активен

rnedelchev

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 117
  • "Get a GREP on yourself!"
    • http://rallybulgaria.com
« Отговор #4 -: 24.09.2009, 08:35:15 »

rnedelchev
аз имам CCNA Exploration и двете книги на пдф.Cisco Press - CCNA ICND2 Official Exam Certification Guide (CCNA Exams 640-816 and 640-802).А  тоя емулатор май се пада 1-то и за какво служи немога да разбера ....

Поне аз като се явявах на изпит 640-802, последните няколко въпроса бяха изцяло свързани с емулатора.Беше поставен един проблем и с писане на команди трябваше да се отстрани (конфигуриране,рутиране, смяна на паролите на рутера и т.н)
Много е важно да се научи да се работи с емулатор, тъй като аз отначало като ходих на лекциите, нямахме Cisco лаборатория и се наложи да пресъздаваме реални ситуации.После като дойде лабораторията, командите бяха усвоени и беше по-лесно.
« Последна редакция: 24.09.2009, 08:38:59 от rnedelchev »
Активен

didosan

• Неактивен Неактивен
« Отговор #5 -: 24.09.2009, 12:34:06 »

Хм  къде си карал курсовете ?
И ще може ли да ми пратиш това което имаш :)
Активен

Kas

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 46
« Отговор #6 -: 24.09.2009, 15:13:13 »

Регионалната Сиско академия в Пловдив все още е действаща. Адрес: ул. Константин Иречек 5 -  зад джумаята на центъра в сградата по стълбичките над Райфайзен Банк. Лице за контакт: Райчин Рачев, raichin[at]cacad.com
Активен

didosan

• Неактивен Неактивен
« Отговор #7 -: 24.09.2009, 15:23:40 »

Регионалната Сиско академия в Пловдив все още е действаща. Адрес: ул. Константин Иречек 5 -  зад джумаята на центъра в сградата по стълбичките над Райфайзен Банк. Лице за контакт: Райчин Рачев, raichin[at]cacad.com

Мерси  намерих го пратих писмо ако не отговорят ще ида понеделник  да видя...
Активен

didosan

• Неактивен Неактивен
« Отговор #8 -: 29.09.2009, 10:58:57 »

Добре де ти откъде си сигурен че още я има ?
Активен

Aleksey

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 3
« Отговор #9 -: 29.09.2009, 12:50:13 »

Ъмм, аз не мога да разбера кое е сложното на това да влезеш в google и да напишеш cisco plovdiv и да кликнеш на първия резултат? От там нататък ако не разбираш английски - отиваш на Contact us  и гледаш адресите, мейлите и т.н.
Активен

didosan

• Неактивен Неактивен
« Отговор #10 -: 29.09.2009, 14:42:39 »

Еми примерно всичко което излиза е старо да речем  от 2006-2007.
И няма такава която да функционира още ...
И да сложно е.Пробвай да намериш такъф  и ще разбереш.
Активен