argon bulletin board

Експертно търсене  

Новини:

Регистрирането на нови потребители е временно деактивирано.

Автор Тема: Маркетинг 3 задочно / Етика; Психология на търговията /  (Прочетена 2594 пъти)

eNsue

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 37
  • I'm so high -.^

Здравейте,

Имам нужда от малко помощ.
1) Етика - интересува ме какви са темите по които се пише реферат и кога трябва да бъде предаден.
2) Психология на търговията - там какво се случва ;)
3) Какъв е e-mail-a на който трябва да бъдат изпратени рефератите ?

Благодаря ви предварително!
Активен
Shot of Jack with an Ensure chaser and Go Play :.

kaka_vi

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 27

По Етика-от  списъка с книги (имам го сканиран), избираш книга и върху част от нея (около 40-50стр) пишеш реферат-5стр. Предава се на датата на изпита.
По Психология на търговията- за тези, които не са присъствали на последната лекция, на която правихме тест и ще правим реферат, ще има изпит. Конспектът включва и теми от мин год Психология и още някои теми, които успяхме да вземем тази год. Датата на изпита е обявена в сайта.
Няма e-mail-и за предаване .
« Последна редакция: 14.10.2009, 14:29:21 от kaka_vi »
Активен

lubomira spasova

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 25

Здравейте,
някой може ли да ми даде информация за изпита по Маркетинг на потребителския пазар и Маркетингови проучвания. Моля за конспект и лекции. Имейлът ми е mesonelsol@abv.bg.
Благодаря предварително!
Активен

Васил Георгиев

• Управител
  • *
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1157
  • Genius has side effects!
    • Ironichen - блогът на Васил Георгиев

Здравейте,
някой може ли да ми даде информация за изпита по Маркетинг на потребителския пазар и Маркетингови проучвания. Моля за конспект и лекции. Имейлът ми е mesonelsol@abv.bg.
Благодаря предварително!
Изпитът по маркетингови проучвания е тема, като се дават 3-ри възможни, от които ти избираш една и пишеш. Изпитът е лесен!
Маркетинговите проучвания е реферат изпита, пишеш към 25 страници и го защитаваш в деня на изпита, като въпросите са изцяло върху него, така че го научи добре!
Активен
"Човек трябва да живее така, че да не умре и след смъртта си!

lubomira spasova

• Неактивен Неактивен

Можеш ли да ми дадеш темите за изпитите, има ли някакъв учебник по маркетинг на потребителския пазар, защото нямам идея откъде да се готвя, а изпитът е на 25.10.?

Активен

Васил Георгиев

• Управител
  • *
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1157
  • Genius has side effects!
    • Ironichen - блогът на Васил Георгиев

Можеш ли да ми дадеш темите за изпитите, има ли някакъв учебник по маркетинг на потребителския пазар, защото нямам идея откъде да се готвя, а изпитът е на 25.10.?

Конспект нямам, относно учебника, ние си го закупихме от доц. Септемврина Костова, която ни преподаваше!
Успех!
Активен
"Човек трябва да живее така, че да не умре и след смъртта си!

kaka_vi

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 27

Аз да ви светна, че тази година реферата по Маркетингови проучвания е 35стр, а разпределението на темите го правихме на последната лекция и всеки от курса е записан за конкретна тема (част от темата, защото сме доста, а конспекта не е 90 въпроса), така че търсете се в списъка.
И преподавателя даде да разберем, че предпочита да сме предали реферати (седмица преди изпита  на е-майла му) и после ще ни препитва върху реферата. А иначе тези без реферати - 2 теми от учебника, който е казал (не се сещам на кой автор беше)
За изпита по Маркетинг на потребителския пазар - от учебника, който не си го е купил на лекциите-да си го снима, излиза около 5лв. А конспектът всъщност е съдържанието на учебника.
Активен

lubomira spasova

• Неактивен Неактивен

Откъде мога да го снимам, защото не мога да открия преподавателката? Ще съм ти благодарна ако можеш да ми помогнеш.
Активен

lubomira spasova

• Неактивен Неактивен

Може ли някой да ми прати списъка с книги по Етика?
Благодаря!
Активен