Васко, умствения ти капацитет явно не ти е голям и не можеш да зацепиш нещо елементарно и повтаряш горните неща като латерна. Въпросът е, не да се направи нещо, защото йерархията ми е ясна, а по-скоро да знаете за какво става дума.
Къде видяхте да искам помощ? Помощ се иска от по-силни, а не от по-слаби. Не виждам студентче като теб какво би могло да направи. Не виждам и Наско какво би могъл да направи, защото той е на каишка и му се обаждат къде и коя тема да премахне. Но нали е форум, в който се обсъждат някакви неща? Е, та тук това правим, обсъждаме. Толкова ли е сложно това да го разбереш? Все пак съм го обяснил и 10 сантиметра по-горе...не можеш да направиш и нищо за залавянето на Бин Ладен, но това не ти пречи да го обсъждаш...гледай каква първолашка аналогия за стимулация на зацепването съм ти приложил...
Аз му говоря, че са ми изтрити безобидни постове, а той продължава да си бълва клишешета, че имало причина за това. Да бе, то логически зад всяко действие си има причина. Прегледай ги, ако имаш достъп, в противен случай недей да говориш...
Няма как да оправя нищо с асистент Илиева, щот тя не ми говори, обидена ми е. Някои дори знаят причината...
Колкото за бан-а, разбира се, че ще кажеш, че е заслужен. Нали все пак в онази тема и към теб се обърнах, че спамиш. Тук правиш същото, най-малко знаеш по темата, а пък пишеш най-много. ДеЦка градина „Малина”...
П.С. Нека още някой напише, че ФИСН са с отделен форум, с отделна модерация, моля. Нека само още веднъж. Не, че аз не бях повода мнозина от вас да го разберат преди време, но кажете ми го пак. Наско даже не знаеше кой седи зад ника fisn_adm и аз му казах...ама кажете ми, моля ви, просветете непросветения Ицко, ще ви черпя с понички или поне с дупките им...