argon bulletin board

Експертно търсене  

Новини:

Регистрирането на нови потребители е временно деактивирано.

Автор Тема: Въпрос!  (Прочетена 1585 пъти)

crazygirllp

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1
Въпрос!
« -: 21.11.2009, 23:07:00 »

Здравейте! Записах тази година и съм първи триместър "Информатика"! За жалост така се стекоха обстоятелствата, че трябваше по спошност да замина за чужбина (няма да споменавам защо) и съм присъствала много малко пъти на лекции и на упражнения. Всичко що можах, извадих си го от сайта и от усложливия google. Искам да ви попитам сега възможно ли е да се ява на изпитите или трябва да покрия някакъв норматив от часове??? Сигурна съм, че изпита по английски и по информатика ще го взема, по висша математика, не чак толкова, но ще положа усилия. Какво трябва да направя, за да не прекъсвам???
Бях една година в техническия, където прекъснах, вярвайте ми, нямам желание да повтарям отново!!! Помогнете, МОЛЯ ВИ!!!
Активен

marin2025

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1697
  • Прави добро ,пък каквото ще да става!
Re:Въпрос!
« Отговор #1 -: 22.11.2009, 00:13:43 »

питай преподавателите, дали искат някакви заверки за лекции и упражнения, не знам как по друг начин може да ти се помогне.Говори със всеки преподавател, обясняваш и се явяваш на изпит пък каквото сабя покаже!Успех
Активен
Всичко е любов

gocev

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 29
  • Will code .NET for Food.
« Отговор #2 -: 22.11.2009, 09:30:56 »

Не се притеснявай единственият проблем е, че като отидеш на изпита по ОКИ няма да си набрала необходимият брой точки за освобождаване от задача и ще се наложи да я пишеш на място. Както може би знаеш във ФМИ присъствието не е задължително и реално нямаме заверки. По ЛААГ ако не си разбрала от колегите си имаш предварителен,редовен и поправителен изпит при който всеки един от модулите които си покрила се зачита на следващия изпит, така че дори и да не успееш от първия опит ще има втори, че дори и трети :).

С поздрави,

Никола Гоцев.
Активен
(\__/)
(='.'=)
(")_(")

Help Bunny by Copying and pasting him! Help him gain world domination.

Светослав Енков

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1864
    • Shark's Home Page
« Отговор #3 -: 22.11.2009, 10:49:19 »

Дори по ОКИ все още имаш шансове да си направиш и двете контролни... Заповядай в петък в 532 КЗ при мен. Едната контролна е на преобразуване на числа от една бройна система в друга (3 числа давам, примерно от 16->8, 5->10, 10->3), а втората контролна е цикли, едномерен масив и if-else (има намиране на макс/мин число в масива, смятане на някакъв процент, извеждане по някакъв критерий).

По ЛААГ също има курсова работа, може да я вземеш и да я направиш до края на триместъра.

Ако прекъснеш, няма да е сега, а чак края на септември 2010. Заверки нямаме, за разлика от ТУ.
Активен

pustinqk

• Гост
« Отговор #4 -: 22.11.2009, 13:09:08 »

В същност, по ЛААГ курсовите работи са повечко наброй(приемат се само в джобчета+папка). Ето ти линк: ЛААГ
По думите на асистентите, не са задължителни. Чак да се почуди човек, каква им е функцията тогава.
Предварителният изпит е последната седмица преди сесията(т.е. не тази, а следващата, ако не се лъжа), както и Final Test по английски.
Активен

Светослав Енков

• Неактивен Неактивен
    • Shark's Home Page
« Отговор #5 -: 22.11.2009, 16:15:08 »

Функцията им е да Ви тренират за изпита. А не вярвам да не участват във формирането на оценката!
Активен

aJ|eKc

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 73
« Отговор #6 -: 23.11.2009, 11:08:22 »

Стига да имаш желание и малко късмет,
всичко е възможно в нашия факултет,
но аз не съм поет.
Хайде бягам, че съм много зает.   :hihi:
Активен
"Някой има ли 'Да мислим на Български' - на Джава."
To become a king, one first needs to be a man.

Светослав Енков

• Неактивен Неактивен
    • Shark's Home Page
« Отговор #7 -: 23.11.2009, 14:49:24 »

Много си зает, но успя да нацвъкаш flood.

Последно - още нямам вести от авторката на темата.
Активен

antoniy

• Управител
  • *
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 723
    • http://antoniy.net/
« Отговор #8 -: 23.11.2009, 16:52:18 »

Авторката беше помолена преди достатъчно време да сложи нормално име на темата си, но това не се случи. Темата се заключва.
Активен
Too short signature limits.