argon bulletin board

Експертно търсене  

Новини:

Регистрирането на нови потребители е временно деактивирано.

Автор Тема: Възможности за стажантски програми!!! Научи повече  (Прочетена 2924 пъти)

Teo

  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 2

 Как ти се струва възможността за професионална реализация още през семестъра  :-) ?

ENTER YOUR FUTURE - Този проект се осъществява в Полша. Целта му е да даде главни насоки на студентите в сферата на предприемачеството, да ги мотивира да постигнат повече и да бъдат креативни в действията си, също така да ги научи да работят и изграждат екип и да преценят своите силни слаби страни.

MAKE A WISH - Този проект се осъществява в Индия. Tой е насочен към обогатяване на живота на деца, които са в затруднено здравословно състояние, като им помага в тяхното добро кариерно ориентиране в сферата на счетоводството, маркетинговите стажове, организационни дейности и финансови стажове и реализации.

YOUNG & PERSPECTIVE - Това е проект, осъществяващ се в Русия, и е насочен към социалната сфера. Основната цел тук е подпомагане на деца на възраст между 14-18г. Проектът им помага да развият своите комуникационни умения в бизнес сферата, показва им бъдещи възможности за професионално и кариерно ориентиране както на локално, така и на глобално ниво.

Това са само част от многобройните възможности, които AIESEC Пловдив може да предостави на желаещите. Възможно е да заминете на стаж в над 110 държави по цял свят. Да развивате вашите умения в определени сфери, които представляват интерес за вас и за вашето кариерно ориентиране. ВАЖНО !!! Новината тази година е, че AIESEC стажовете са финансирани от Erasmus програмата в рамките на Европейския съюз. Erasmus отпуска финансиране в рамките от 350евро до 400евро за стажове с продължителност от 3 месеца до 1г. и важи само за страните от Европейския съюз заедно с Турция, Македония и Хърватска. Тоест, това е още по-мотивиращ фактор за Вас, тъй като, ако е съществувал проблем с финансирането, то сега той вече е решен... Предизвикайте себе си и направете крачка към ОПОЗНАВАНЕ на различни култури и нови професионални възможности !!!
Офисът на AIESEC Пловдив се намира в Пловдивски университет "Паисий Хилендарски" 15-та семинарна зала.

За контакти можете да се обърнете към:
Мариана Халкалиева - Председател на Локална секция Пловдив GSM: 0883402337 e-mail : m.halkalieva@aiesec.net
Надя Иванова - Заместник Председател Обмен GSM: 0883487210
e-mail: nadya.i.ivanova@aiesec.net
Активен