argon bulletin board

Експертно търсене  

Новини:

Регистрирането на нови потребители е временно деактивирано.

Автор Тема: Спорт  (Прочетена 2304 пъти)

JoroR

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 6
Спорт
« -: 11.12.2009, 22:58:48 »

Здравейте колеги. Бих искал да попитам в предмета спорт ще имаме ли възмовност за избор на дисциплина, и ако да, какви са възможностите? 8-)
Активен

seltika

• Гост
Re:Спорт
« Отговор #1 -: 12.12.2009, 07:48:50 »

Здравейте колеги. Бих искал да попитам в предмета спорт ще имаме ли възмовност за избор на дисциплина, и ако да, какви са възможностите? 8-)

Не, няма такива екстри, всичко е анархия. В повечето случаи някой печен праз ще ви хвърли една топка и вие ще се оправяте и най-смешното е, че накрая може да искат да ви изпитват на неща, които те не са ви научили. Трябва да знаеш, че повечето от даскалите са комплексари и си мислят, че като не дадат заверка живота за нас свършва - не им мълчи, защото се качват на главата. Особено има една дребна, колкото е дребна - 3 пъти повече е злобна ама само лае. Запиши се при Присадова дори и групата ти да не е при нея, тя е спортист и знае за какво става въпрос, докато другите са просто даскали по физическо и гледат да си правят номерата.
Активен

SAS

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 2
« Отговор #2 -: 12.12.2009, 11:08:22 »

При нас първия час като имахме, Преподавателят попита дали някой е тренирал някакъв спорт и дали някой иска да се пробва в някой от отборите на университета. Ако тренираш с отбор на университета не ходиш на Спорт.
Активен
Fuck the luck

pustinqk

• Гост
« Отговор #3 -: 12.12.2009, 15:14:22 »

Какви заверки, нали при нас нямаше заверки?!

Виждам, че кредитите за Първа Академична година са 62, 2 от които идват от Спорт. Минимумът е 60. Това означава ли, че мога да си спестя този предмет?*

*Нещо такова дочух частично на откриването от един висок човек, чието име, обаче, не чух.
Активен

seltika

• Гост
« Отговор #4 -: 12.12.2009, 19:16:32 »

Какви заверки, нали при нас нямаше заверки?!

Виждам, че кредитите за Първа Академична година са 62, 2 от които идват от Спорт. Минимумът е 60. Това означава ли, че мога да си спестя този предмет?*

*Нещо такова дочух частично на откриването от един висок човек, чието име, обаче, не чух.

Няма заверки, то даскалчетата не знаят и си мислят че ще те сплашат с това. Да, може и без спорт, но трябва да изкараш една избираема дисциплина повече.
Активен

iliadev

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 174
  • Когато има толкова случайности,търси закономерност
    • Хасково
« Отговор #5 -: 23.12.2009, 00:49:14 »

Ако се запишеш на фитнес също ти дават кредити и оценка
Активен

memfis

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 2
« Отговор #6 -: 24.12.2009, 00:25:23 »

Ако се запишеш на фитнес също ти дават кредити и оценка

Да си дойдеме на думата :)  Може ли да дадеш малко повече информация къде, кога се записва, в кои зали може да се тренира и т.н.
Активен

delipavlov

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1
« Отговор #7 -: 03.01.2010, 14:49:16 »

здравейте, аз съм първи курс и идея си няма къде кога да се ходи на тоя спорт някои малко да разясни
Активен

seltika

• Гост
« Отговор #8 -: 03.01.2010, 17:08:00 »

здравейте, аз съм първи курс и идея си няма къде кога да се ходи на тоя спорт някои малко да разясни

Ами на стадион "Академика" в указаното време и час в твоята програма.

А за фитнеса мисля, че трябва да се ходи в зала "Рондо". Попитайте Присадова, тя ще ви обърне внимание.
Активен

code_master

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 28
« Отговор #9 -: 03.01.2010, 17:44:18 »

Здравейте аз съм 2 курс приложна математика спорта се смята за оценка изпитна миналата година преподавателя не знаеше дали трябва да ни пише оценки и половината курс бяхме без такива и като отидохме да се записваме за 2 курс инспекторката ни каза че имаме един не взет изпит по физическо така че се брои за изпит и някуде може да създаде проблеми при влаченето на изпити евентуално.
Иначе даскалите при които сме били бяха пекани само тря да пресъстваш и ти дават заверка без проблем а от там и оценка пое при нас беше така  :hihi:
Активен

boom

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 11
« Отговор #10 -: 09.01.2010, 16:53:51 »

първи курс мат и информатика съм и в четв имах възможността да се запозная с дребното и злобно същество, което освен да вика в 9ч нищо др не може, а най-интересното е че ни казаха че имаме само 4 спорта: волей, баскет, тенис и тенис на кривата страна, никои нищо не спомена за фитнес. Та в резюме има ли изобщо възможност да се запиша за така несъществуващия евентуално фитнес и кой трябва да попитам(дано да не е тая злобната  :?)
« Последна редакция: 13.01.2010, 22:18:01 от antoniy »
Активен

boh

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 84
  • турбу идиот
« Отговор #11 -: 10.01.2010, 11:16:38 »

изчакай сублимимният момент в който падаш за 20, само щото некой неще да прай каквото му казват.  :heart:
Активен
пръвуписан селянин, трол, ламер, ФМИст (за жалост/радост)

boom

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 11
« Отговор #12 -: 15.01.2010, 18:14:15 »

a нормативи ще се покриват ли?
« Последна редакция: 15.01.2010, 23:05:26 от antoniy »
Активен

svirepo`limon4e

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 9
« Отговор #13 -: 22.01.2010, 21:40:40 »

Аз също съм 1-ви курс и имам Спорт. Това с фитнеса (поне моята специалност) става като кажеш на преподавателя си, че искаш да се запишеш за фитнес, ако той/тя няма проблем с това отиваш в "Рондо" и си изкарваш карта за 12 посещения (ако не се лъжа бяха 12), която е 24лв. След като имаш карта я носиш на преподавателя си един вид да му покажеш, че ще си на фитнес, и че няма да ходиш в "Академик" , след което когато посещаваш фитнеса хорицата ти обелязват по някакъв начин, че си бил при тях. И когато приключиш нужния ти брой посещения на фитнес (преди края на семестъра) насиш картата на преподавателя, за да му покажеш, че си си взел часовете по Спорт.
Но лично аз смятам, че е голяма разправия за нищо :) какво за 12 посещения мусколяга ли ще станеш :D
Колкото до избираемите дисциплини... 50% от момичетата играем федербал, другите 50% волейбол, а момчетата футбол... запълваш си само времето с нещо в тая зала и те отбелязват, че си бил там.
Активен