argon bulletin board

Експертно търсене  

Новини:

Регистрирането на нови потребители е временно деактивирано.

Автор Тема: Въпрос към магистрите от счетоводство и анализ  (Прочетена 797 пъти)

smarfy

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 4

Здравейте колеги, искам да ви питам относно банковото счетоводство, тези които са били предната седмица и вчера 23.01.  - до коя тема сме стигнали?
Активен

blondi_7

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 7

Последната тема, която взехме по банково счетоводство на 23-ти е Счетоводни отчети.
Активен

smarfy

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 4

Благодаря колежке, ще може ли да ми нахвърлиш всичките теми, които сме взели от 23 и от предната седмица, че не съм сигурна дали са ги предавали подред. Благодаря ти предварително. :)
Активен

blondi_7

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 7

Темите от 23-ти са : Организация и технология на плащанията,Основни правила при извършване на плащанията,Отчитане на ДМА,Отчитане на НМДА,Отчитане на материали ,Отчитане на приходите в държавния бюджет ,Отчитане на разходите в банки ,Отчитане на приходите в банките ,Отчитане на финансовия резултат ,Счетоводни отчети. А темите от предишната седмица са : Отчитане на основния капитал на банката , Отчитане на предоставените средства за кредити.
Активен

otzeola

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 5

Здравейте колеги, ще ми кажете ли какво ще представлява изпита по банково счетоводство...тест, задачи, има ли допълнителни задачи за разработване в къщи...каквото знаете? Благодаря !
Активен