argon bulletin board

Експертно търсене  

Новини:

Регистрирането на нови потребители е временно деактивирано.

Автор Тема: Верни отговори на тестовете по счетоводни стандарти  (Прочетена 2151 пъти)

justadreamer

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 7

Колеги, след консултациите при доц. Велков се сдобихме с верните отговори на тестовете от 06.02.2010. Моля ако някой има самите варианти нека ги прати. Следващият път въпросите разбира се ще бъдат други, но е добре да се схване логиката на нещата!! e-mail: svetlomir_balezdrov@mail.bg
Активен

justadreamer

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 7

Колеги, след консултациите при доц. Велков се сдобихме с верните отговори на тестовете от 06.02.2010. Моля ако някой има самите варианти нека ги прати. Следващият път въпросите разбира се ще бъдат други, но е добре да се схване логиката на нещата!! e-mail: justadreamer@abv.bg
Активен

gg777

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 27

Ще съм благодарна ако ги пратите и на мен e-mail - а ми е : sisi1221@abv.bg
  :-) :-) :-)
Активен

fanagoria

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 34

Много ви моля, и на мен!!!! :hug:dess3854@abv.bg
Активен

moonstar

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 12

ако не ви затруднява и на miska_18@abv.bg. Благодаря много
Активен

sesilkmn

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 20

Ако може и на мен -sisi_06.1983@abv.bg.Благодаря предварително!
Активен

juli_85

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 60

Колеги, след консултациите при доц. Велков се сдобихме с верните отговори на тестовете от 06.02.2010. Моля ако някой има самите варианти нека ги прати. Следващият път въпросите разбира се ще бъдат други, но е добре да се схване логиката на нещата!! e-mail: svetlomir_balezdrov@mail.bg
Ето на това му се вика да си нахален като конска муха!!! Хиляда теми напускал нашият, че чак и системата копи - пейст използва, да не е случайно някой да пропусне да види! Пък и какво и да ти дам верните отговори , които имам - ти теста имаш ли го? Едва ли! Та тогава за какво са ти ? :-D :-D :-D
« Последна редакция: 24.02.2010, 14:57:53 от juli_85 »
Активен

fanagoria

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 34

Ето на това му се вика да си нахален като конска муха!!! Хиляда теми напускал нашият, че чак и системата копи - пейст използва, да не е случайно някой да пропусне да види! Пък и какво и да ти дам верните отговори , които имам - ти теста имаш ли го? Едва ли! Та тогава за какво са ти ? :-D :-D :-D
Kолежке, какъв ти е проблема?
Активен

Know

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 14

Ще може ли и на мен да ми пратите отговорите и тестовете? alina_85@abv.bg. Предварително благодаря!
Активен

Ninjazz

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 5

Ще може ли и на мен да ми пратите отговорите и тестовете? mbm@abv.bg. Предварително благодаря!  :bow:
Активен

galeto80

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 13

Ако е възможно и на мен - gugi80@mail.bg Предварително благодаря.
Активен

kioko5

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 15

И аз ще съм благодарна ако някой ми прати тестовете с отговори!!!
kioko5@mail.bg
Активен