argon bulletin board

Експертно търсене  

Новини:

Регистрирането на нови потребители е временно деактивирано.

Автор Тема: Оценки от изпита по корпоративно счетоводство  (Прочетена 1722 пъти)

mimence_y

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 57

Здравейте колеги, някои има ли информация дали са излезли оценките по корпоративно счетоводство при доц.Фесчиян,защото все още няма нищо на сайта?Ако някои знае моля да пише.
Благодаря предварително.
Активен

fanagoria

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 34

Някой знае ли тел., на който да се обадим да питаме,дали има резултати вече?
Активен

kapriz

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 53

доц.Фесчиян май каза, че ще ги предаде оценките до 11 часа на 22.02.2010. Идокато се качат в сайта , сигурно ще мине известно време. Да се надяваме, че до вечерта ще можем да ги виждаме!!!
Успех на всички!!!
Активен

fanagoria

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 34

Аз имам 2 :-( :cry:, колеги помагайте, моля ви който е взел изпита да ми прати курсовата задача, явно моята не е вярна. Колеги,смилете се!!! :-(
Активен

christina26

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 6

Kolegi na men ne mi izliza ocenkata?Fanagoria kak razbra che imash dve?Da ne bi tiq koito imat dvoiki da ne sa im gi pisali v saita?
Активен

Стаси

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 346
  • НАЗАД... стъпил си ми в аурата.

Kolegi na men ne mi izliza ocenkata?Fanagoria kak razbra che imash dve?Da ne bi tiq koito imat dvoiki da ne sa im gi pisali v saita?

Има списъци пред стая 5 на партера. В сайта още не са качени оценки.
Активен
Дзен...

christina26

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 6

eee super.samo kade ne sam ot plovdiv i shte se naloji da chakam da gi kachat v saita.Blagodarq:)
Активен

Стаси

• Неактивен Неактивен

Прати ми факултетния си номер на лично съобщение и ще намерим кой да ти провери оценката :)
Активен
Дзен...

kapriz

• Неактивен Неактивен

Стаси, знаеш ли дали утре ще качат оценките в сайта, или трябва да отидем да си ги проверим пред 5-та стая?
Активен

Стаси

• Неактивен Неактивен

Стаси, знаеш ли дали утре ще качат оценките в сайта, или трябва да отидем да си ги проверим пред 5-та стая?

Нямам идея кога ще ги качат в сайта. Щом са си направили труда да изнесат резултатите на хартиен носител, логиката е да не е скоро (поне не утре или тая седмица), иначе направо в сайта щяхме да ги открием :) Все пак това е моята логика :)
Активен
Дзен...

kapriz

• Неактивен Неактивен

Благодаря!
Активен

marin2025

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1697
  • Прави добро ,пък каквото ще да става!

Стайси поздравления за желязната логика.това е отличен за един наказателен адвокат или Прокурор.под секрет ще ти издам че се готви конкурс за свободни места в прокуратурата ,но обещай ми да не казваш на никого!заплатата не е лоша-2000лева, но всеки ден се работи до 20 часа(извънредните часове не ги плащат. :-)

Нямам идея кога ще ги качат в сайта. Щом са си направили труда да изнесат резултатите на хартиен носител, логиката е да не е скоро (поне не утре или тая седмица), иначе направо в сайта щяхме да ги открием :) Все пак това е моята логика :)
Активен
Всичко е любов

mimim85

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 2

има ли някой който да е на ясно как стой въпроса с поправката, пак ли ни трябва курсовата работа
Активен

Стаси

• Неактивен Неактивен

Стайси поздравления за желязната логика.това е отличен за един наказателен адвокат или Прокурор.под секрет ще ти издам че се готви конкурс за свободни места в прокуратурата ,но обещай ми да не казваш на никого!заплатата не е лоша-2000лева, но всеки ден се работи до 20 часа(извънредните часове не ги плащат. :-)

Спокс, на никого няма да кажа, ще си знаем само двамата  :wink:  :-D
Активен
Дзен...

desi_dk

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 19

Оценките вече са качени в сайта.
Активен

silvia 25

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 12

да вярно е аз имам 4. е еее изкласихме го този семестър