argon bulletin board

Експертно търсене  

Новини:

Регистрирането на нови потребители е временно деактивирано.

Автор Тема: Кога започва летен семестър 2009/2010 за Магистри-Счетоводство и анализ?  (Прочетена 2365 пъти)

christina26

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 6

Kolegi znaete li koga zapochvame?A nqkoi da znae dokoga se plashta semestara?Shte patuvam v chujbina i nqma da me ima.Zatova speshno, ako nqkoi e naqsno,neka spodeli:)))
« Последна редакция: 28.02.2010, 18:10:21 от fisn_adm »
Активен

Filipo

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 141
  • ФМ
Re:koga zapochvame magistrite s4etovodstvo i analiz?
« Отговор #1 -: 28.02.2010, 00:00:01 »

Края на март, най-вероятно, 20-21. Плащаш сигурно до края на април.
Активен

christina26

• Неактивен Неактивен
Re:koga zapochvame magistrite s4etovodstvo i analiz?
« Отговор #2 -: 28.02.2010, 14:23:22 »

а не се ли плаща до 13 март?
Активен

Filipo

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 141
  • ФМ

Абе до началото на сесията ще приемат всичко, айде без такива срокове :)
Активен

zi$inka

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 68

аз ще плащам началото на април.... няма начин по-рано :roll:
Активен

mimence_y

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 57

А някои да знае кога ще излезе програмата или пак сигурно 1-2 дни преди започването на лекциите,ако някои има информация моля да каже или пак да пише когато е излязла в сайта.Благодаря предварително.
Активен

desi_dk

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 19

А знаете ли какви дисциплини ще се изучават през втория семестър /икономисти/
Активен

katerinata

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 37

Две дисциплини са ясни:
1. Бюджетно счетоводство при Доц.Фесчиян
2. Корпоративен аналаз при Велков, за жалост :(
Активен

zi$inka

• Неактивен Неактивен

а доколкото аз разбрах анализа ще се вземе по лесно от СС///междудругото, защо няма да има по-ранна дата за СС ,а чак септември...не е честно да се мъчим дотогава  :?
Активен

The One

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 22

За жалост много малко честни неща останаха на този свят...Дано все пак склонят да ни дадат по-ранна дата, защото септември е наистина далече и дано стане някакво чудо и го вземем този коварен изит по СС  :-(
Активен

fanagoria

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 34
Активен

zi$inka

• Неактивен Неактивен

За жалост много малко честни неща останаха на този свят...Дано все пак склонят да ни дадат по-ранна дата, защото септември е наистина далече и дано стане някакво чудо и го вземем този коварен изит по СС  :-(

няма кой да склони за по-ранна дата,ако ние не се намесим и не говорим с него сега на следващите лекции...ще се организираме няколко човека и ще го намерим....ще говорим и със останалите от курса да видим те дали са сагласни ОК? :handshake:
Активен

The One

• Неактивен Неактивен

Не вярвам някой да не е съгласен, просто е безсмислено да се отлага до септември...а и май не са малко хората, които пак трябва да се явят! Така че трябва да се говори с доцента, дано излезе разбран човек :-)
Активен

desi_dk

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 19

Колеги, някой звънна ли в учебен отдел относно информация за срока на плащането на следващия семестър?
Активен

kamistoewa

• Неактивен Неактивен

kolegi, na men inspektorkata mi kaza do kraq na mart 4e se pla6ta semestyra.a zapo4vame na 20.03
Активен

zi$inka

• Неактивен Неактивен

В сайта пише,че утре ще излезе нашата програма(най-веровтно ще започваме на 27) а колкото до таксата- вече има инфо в сайта,че до 14.04 е срока за записване за 2 семестър  :smoking:
Активен

Ellie.Stoychovska

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 93

Срокът не е ли до 15.03 вкл., поне аз така видях
Активен

zi$inka

• Неактивен Неактивен

тава е за редовно обучение без магистратурите....ние си имаме отделана страничка и информация  :#6:
Активен

The One

• Неактивен Неактивен

На мен инспекторката също ми каза до края на март... Само че аз не съм от Пловдив и ми е голям проблем през седмицата да дойда, за да си уредя нещата...Някой знае ли дали може по банков път да се плати или друга идея какво да направя :?
Активен

zi$inka

• Неактивен Неактивен

http://fisn.uni-plovdiv.bg/index.php?option=com_content&view=article&id=97:------200910------&catid=10:2009-12-02-15-36-31&Itemid=7

ако искате плащайте до края на март....  :roll:

ПС:днес трябва да излезе и учебното разписание
« Последна редакция: 12.03.2010, 10:26:14 от zi$inka »
Активен