argon bulletin board

Експертно търсене  

Новини:

Регистрирането на нови потребители е временно деактивирано.

Автор Тема: Взехме Държавния Изпит по Финансов Мениджмънт! А Сега Какво?  (Прочетена 1843 пъти)

Barca

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 43
    • Free Knowledge Base

Честито на всички, които сме взели държавния изпит по специалност Финансов Мениджмънт   :bravo:
Някой знае ли каква е процедурата от тук нататък? Елена Шишкова отказва да си вдигне телефона, та затова моля някой да разясни оттук нататък какво трябва да се направи, за да си вземем дипломата.

Благодаря предварително.
Активен

koliovez

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 50

Ми лично аз продължих така- Cabernet franc  ,специална резерва 2003 и беше много мнобо приятно, а за дипломите споко ще има инфо в сайта :)
Активен
Say what you mean,mean what you say!!!

bevarlimarsh

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1

a koga izleznaha rezultatite? i kade sa izneseni? dnes v sabota moga li da mina da gi vidq?
Активен

monti

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 19

Здравейте, може ли да ми изпратите  теми за държавния изпит. Благодаря ви предварително.  t_g_s_h@abv.bg
Активен

torato

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 18

Честито на всички, които сме взели държавния изпит по специалност Финансов Мениджмънт   :bravo:
Някой знае ли каква е процедурата от тук нататък? Елена Шишкова отказва да си вдигне телефона, та затова моля някой да разясни оттук нататък какво трябва да се направи, за да си вземем дипломата.

Благодаря предварително.

В петък / 05.03.2010 год. / Ели Шишкова ми каза, че в края на месец март ще трябва да отидем при нея, за да се подпишем за нещо. Не разбрах какво. Тогава ще трябва да носим и снимки. Кога точно ще трябва да отидем, ще бъде обявено в сайта. Дипломите ще се раздават в края на месец май.
Активен

eli85

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 3

може ли и на мен да ми изпратите темите за държавния изпит pavlova.1985@abv.bg
Активен

hristova

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 24

Здравейте,

ще ви помоля и на мен да изпратите темите за държавния изпит на hristova2006@gmail.com

Много ви благодаря,
Активен

aniiito

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 11

ако може и на мен да ми пратите темите за държ. изпит. aniii2005@abv.bg  мн. благодаря
Активен

stelly

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 27

Здравейте,
и мен ме скъсаха. Бясна съм.
Може ли и на мен да ми пратите теми, моля : stelly81@abv.bg

Мерси
Активен

veni_80

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 5

Здравейте на всички  :-) мога ли да ви помоля и на мен да изпратите темите за държавния изпит по Финансов мениджмънт: macorankata28@abv.bg Благодаря ви предварително!
Активен

kyurpekowa

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 5

може ли и на мен да ми изпратите темите за държавния изпит ayk1983@abv.bg
Активен

Barca

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 43
    • Free Knowledge Base

Благодаря предварително.

В петък / 05.03.2010 год. / Ели Шишкова ми каза, че в края на месец март ще трябва да отидем при нея, за да се подпишем за нещо. Не разбрах какво. Тогава ще трябва да носим и снимки. Кога точно ще трябва да отидем, ще бъде обявено в сайта. Дипломите ще се раздават в края на месец май.

Благодаря!
Активен

meriann4

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1

може ли и на мен да изпратите темите за държавния изпит- maryann_m@abv.bg .Предварително благодаря колеги.
Активен