argon bulletin board

Експертно търсене  

Новини:

Регистрирането на нови потребители е временно деактивирано.

Автор Тема: Математичски анализ 1 и Програмиране  (Прочетена 6731 пъти)

nowak1t

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 51

Някой може ли да ми каже как стоят следните неща. Всеки ми казва различно...Точките които сме събрали през триместъра запазват ли се, ако влезем в изпитите? А ако спечелим точки ще се прибавят ли към общите или трябва да изкараме точки за минимум 3?
Някой ако боже да ме обслужи с примерни тестове за изпитите ще съм му благодарен. Искам да се упражнявам, а не знам точно върху какво да наблягам. :-)
Активен

rabbitseatcarrots

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 12
  • OM NOM NOM NOM
Re:Математичски анализ 1 и Програмиране
« Отговор #1 -: 15.03.2010, 00:23:35 »

Относно примерите за упражнение... по анализ до колкото разбрах изпитът ще е като последната контролна която правихме, а за програмирането не мога да ти кажа 
Активен

nowak1t

• Неактивен Неактивен
« Отговор #2 -: 15.03.2010, 08:05:58 »

Относно примерите за упражнение... по анализ до колкото разбрах изпитът ще е като последната контролна която правихме, а за програмирането не мога да ти кажа 
Вярно ли е че изпитът ще ни носи максимум 17 точки?
Активен

Predator

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 19
« Отговор #3 -: 15.03.2010, 08:31:59 »

Да
Активен

nowak1t

• Неактивен Неактивен
« Отговор #4 -: 15.03.2010, 10:31:35 »

Да
Е как така...значи ако имам 0 точки през триместъра не мога да си взема изпита. Или ако имам 20 трябва да направя всичко, за да получа 3-ка....
А по програмиране как е формата на изпита? Теорията тест ли ще е или ще пишем? По практика колко задачи ще има? Ще ми обясни ли някой?
Активен

Predator

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 19
« Отговор #5 -: 15.03.2010, 11:06:34 »

Можеш да го вземеш чак на ликвидация в съседната тема точно това обсъждахме :)

За програмирането нямам идея :>
Активен

nowak1t

• Неактивен Неактивен
« Отговор #6 -: 15.03.2010, 11:22:46 »

Можеш да го вземеш чак на ликвидация в съседната тема точно това обсъждахме :)

За програмирането нямам идея :>
Значи задачата ни е много трудна. :-(
Активен

Alice_in_Wonderland

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 489
  • Well I Refuse! I Refuse! I Refuse!
« Отговор #7 -: 15.03.2010, 11:25:10 »

А за тези, които се явяват за пореден път на Анализ как стои въпроса?
Активен
Everybody Lies.

Светослав Енков

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1864
    • Shark's Home Page
« Отговор #8 -: 15.03.2010, 11:44:38 »

Колеги, оревахте орталъка тука за най-лесните изпити по време на цялото ви следване!

Отивате и питате преподавателя си - това е начинът! И е трябвало по-навреме, не сега в сесията...

Идеята на тези точки и текущи контролни и междинни изпити е да ви стимулират да учите редовно и навреме, за да можете да си вземете ПО-ЛЕСНО изпита. Е, да - ако не го правите - не си го взимате хич, ама практиката е показала, че и с точките и без тях сте еднакъв процент скъсани на МА1/МА2 на първо явяване.
Активен

rabbitseatcarrots

• Неактивен Неактивен
  • OM NOM NOM NOM
« Отговор #9 -: 15.03.2010, 14:12:05 »

Да
Е как така...значи ако имам 0 точки през триместъра не мога да си взема изпита. Или ако имам 20 трябва да направя всичко, за да получа 3-ка....
А по програмиране как е формата на изпита? Теорията тест ли ще е или ще пишем? По практика колко задачи ще има? Ще ми обясни ли някой?
Не съм напълно сигурна ама по програмиране мисля, че бяха няколко въпроса с отворен отговор и задача със структури
който е по-информиран да казва ^^
Активен

pustinqk

• Гост
« Отговор #10 -: 15.03.2010, 18:11:00 »

Програмирането - 5 въпроса със свободен отговор и задача със структури(за редовния, на поправката може да е друга). Точките през триместъра никой не ви ги е*ава на изпита. Принципно се взима max{текуща; изпит}, но не се смесват.

За анализа - който не се е освободил, се е пре... . Изпитът е върху целия конспект, но ще има май спасителна графика на функция, така че чертайте графики на килограм. Може да назубрите и някоя теорема, но те са само по 3 точки.

Те, преподавателите си разясниха и без да ги питаме.

Айде, успех на изпитите, колеги!

PS. Ако някой има път към ФМИ, да снима оценките по английски, ако може, да знаем дали да се готвим за изпита.
« Последна редакция: 15.03.2010, 18:33:11 от xyz- »
Активен

rabbitseatcarrots

• Неактивен Неактивен
  • OM NOM NOM NOM
« Отговор #11 -: 15.03.2010, 22:55:16 »

Програмирането - 5 въпроса със свободен отговор и задача със структури(за редовния, на поправката може да е друга). Точките през триместъра никой не ви ги е*ава на изпита. Принципно се взима max{текуща; изпит}, но не се смесват.

За анализа - който не се е освободил, се е пре... . Изпитът е върху целия конспект, но ще има май спасителна графика на функция, така че чертайте графики на килограм. Може да назубрите и някоя теорема, но те са само по 3 точки.

Те, преподавателите си разясниха и без да ги питаме.

Айде, успех на изпитите, колеги!

PS. Ако някой има път към ФМИ, да снима оценките по английски, ако може, да знаем дали да се готвим за изпита.
Сигурен ли си за анализа? Мислех, че ще е като последната контролна 
А за английския.. на края на седмицата ще ходя и ще снимам : )
Активен

nowak1t

• Неактивен Неактивен
« Отговор #12 -: 16.03.2010, 10:28:03 »

Програмирането - 5 въпроса със свободен отговор и задача със структури(за редовния, на поправката може да е друга).

Това е много лошо...Доколкото разбрах се е изисквала точна информация. А точно върху какво ще е теорията някой знае ли? Който не се е освободил тежко и горко му е.
Активен

pustinqk

• Гост
« Отговор #13 -: 16.03.2010, 11:34:47 »

Ми сигурно ще прилича на последната, но теоремите са всички. Може да даде и нещо за редици, знае ли се.

А по Програмиране си има конспект и тия въпроси ще са част от точка от конспекта. А под него си има и литература.
Активен

nowak1t

• Неактивен Неактивен
« Отговор #14 -: 16.03.2010, 11:47:06 »

Ми сигурно ще прилича на последната, но теоремите са всички. Може да даде и нещо за редици, знае ли се.

А по Програмиране си има конспект и тия въпроси ще са част от точка от конспекта. А под него си има и литература.
Ще можеш ли да ме обслужиш с нещо по програмиране откъде да прегледам теорията.
Активен

nowak1t

• Неактивен Неактивен
« Отговор #15 -: 16.03.2010, 15:48:53 »

Само искам да допълня, че лекциите ги имам. Ще ми свършат ли добра работа за изпита? Моля Ви кажете точно върху кои важни неща да наблягам, защото те са много!
Активен

rabbitseatcarrots

• Неактивен Неактивен
  • OM NOM NOM NOM
« Отговор #16 -: 16.03.2010, 17:33:52 »

Само искам да допълня, че лекциите ги имам. Ще ми свършат ли добра работа за изпита? Моля Ви кажете точно върху кои важни неща да наблягам, защото те са много!
виж си конспекта
Активен

nowak1t

• Неактивен Неактивен
« Отговор #17 -: 16.03.2010, 18:27:02 »

виж си конспекта

Лошото е че нямам...Help! :-(
Активен

nowak1t

• Неактивен Неактивен
« Отговор #19 -: 17.03.2010, 08:02:26 »

Благодаря много...наистина ми помогнахте много... :-)Благодаря повторно! :-)
Активен