argon bulletin board

Експертно търсене  

Новини:

Регистрирането на нови потребители е временно деактивирано.

Автор Тема: Osnovi na pravoto...  (Прочетена 2498 пъти)

popova

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1
Osnovi na pravoto...
« -: 06.09.2006, 22:10:49 »

Iskam da Vi popitam dali po Osnovi na Pravoto Vi e predaval as.Hanev i kakvo Vi e mnenieto za nego.Nashiqt kurs imahme dosta problemi s nego i te daje te purva zapo4vat.I iskam da popitam dali nqkude moje da razbera kakvi po princip sa iziskvaniqta za da si vzemem tozi izpit?U4a ikonomi4eska nauka i toq izpit se okaza ot nai golqmo zna4enie za nas...
Активен

valeria_t

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 19
Re: Osnovi na pravoto...
« Отговор #1 -: 07.09.2006, 11:49:59 »

Az 6te sam 1-vi kurs makroikonomika-zado4no, i na men 6te mi prepodava sa6tiq 4ovek po tozi predmet...dano oba4e da nqmam problemi :|
Активен

Insomnia86

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 61
« Отговор #2 -: 09.09.2006, 10:25:32 »

Асистент Ханев просто ни беше любимец :)) Изпитът не е труден, но Ханев си мънка ужасно на лекциите, много трудно се разбира за какво става въпрос. На изпита (устен) теглиш два въпроса. Трябва да говориш супер уверено и да не мрънкаш,иначе намаля оценката. Ако можете, намерете си някаква литература по Основи на правото, или помолете за лекции някой колега от специалност Право. Това е. Не се плашете, не е злобар, просто малко се прави на сериозен:)
Активен

politolog

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 71
« Отговор #3 -: 21.09.2006, 12:56:44 »

Обаче този изпит, а и преподавания материал, за различните специалности е различен. Поне за маркетинг знам, че беше различен от нашия.
Активен
"И така, който иска да живее, трябва да се бори, а който в този свят на вечна борба не иска да участва в схватката, той не заслужава правото на живот. Нека е жестоко, но е така!"

Insomnia86

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 61
« Отговор #4 -: 21.09.2006, 22:19:13 »

А тва за симпатиите при Ханев е адски вярно......
Активен

Petnoto

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 40
« Отговор #5 -: 12.06.2008, 13:31:39 »

при ханев изпита е лесен,няма от какво да се плашите,а и материала е много прост...При нас задочниците изпита е писмен няма такова нещо като устен,редовниците могат да го имат но по принцип всички изпити трябва да са писмени!!!Имахме големи разправии поне ния при онази  по "Управленска мисъл" не помня името на преподавателката обаче.. :wink:
Активен
Изяш Бобър,запази дръвче!!!(((((:

law_master

• Адвокат
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 547
« Отговор #6 -: 14.06.2008, 22:55:37 »

колеги незнам точно какви са противоречията с асистент Ханев, но при нас си беше много добре. обясни ни много работи и като цяло ни беше доста полезен. не съм абсолютно сигурен дали основи на правото съвпада с ОТП (по което ас. Ханев преподава) ама ако е така ето Ви един полезен сайт :-)
Активен
ЮРИДИЧЕСКИ ФАКУЛТЕТ