argon bulletin board

Експертно търсене  

Новини:

Регистрирането на нови потребители е временно деактивирано.

Автор Тема: Има ли извънредна дата за изпит по Счетоводно стандарти?  (Прочетена 743 пъти)

mimence_y

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 57

Здравейте колеги, някои знае ли дали има някаква извънредна дата за изпит по Счетоводни стандарти при Велков, за да не чакаме чак на есен поправката.
Активен

Стаси

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 346
  • НАЗАД... стъпил си ми в аурата.

Здравейте колеги, някои знае ли дали има някаква извънредна дата за изпит по Счетоводни стандарти при Велков, за да не чакаме чак на есен поправката.

Малко търпение, колеги! Вчера говорих с доц. Велков за ориентировъчна дата евентуално през май месец, той е напълно съгласен. Списъкът за желаещите да се явят е у мен. През седмицата ще се свържа с учебен отдел да доуточним нещата и после ще ви информирам тук, а официална информация ще получите на сайта на факултета.
Активен
Дзен...

mimence_y

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 57

Здрасти Стайси , бих искала ако е възможно и мен да ме запишеш в този списък защото съм пропуснала когато са се записвали другите: Мария Йорданова Янкова ф.номер : 0808957004. Моля да ми потвърдиш дали си ме записала. Благодаря предварително.
Активен

RAINA

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 129
  • Успехът е моя избор!

Здравейте, Стейси.Бих искала и мен да включиш в този спъсък.Аз имам невзет изпит по корпоратевен анализ при доц.Велков но просто искам да използвам датата и да се явя.Казвам се Катя Господинова Димитрова фак.№0808657037.предварително ти благодаря и мола да ме уведомиш дали съм записана.
Активен
Аплодисментите са за мен.

sesilkmn

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 20

Стаси,ако не е късно,те моля да запишеш и мен в този списък за изпита по Счетоводни стандарти при доц.Велков-Силвия Иванова Георгиева,0808957077.Благодаря ти предварително и ако може да ме уведомиш за резултата.
Активен