argon bulletin board

Експертно търсене  

Новини:

Регистрирането на нови потребители е временно деактивирано.

Автор Тема: izpit po trudovo pravo  (Прочетена 2379 пъти)

gal82

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1
izpit po trudovo pravo
« -: 19.04.2010, 15:08:55 »

kolegi,niakoi da ima predstava ,koga eventualno  6te ima data po trudovo pravo za 6-ti kurs.ako niakoi ima predstava,molia da pi6e!blagodaria predvaritelno i uspeh na vsi4ki!

@ Модератор: Моля пишете на кирилица!
« Последна редакция: 20.04.2010, 21:50:54 от Kelli_Mutu™ »
Активен

marin2025

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1697
  • Прави добро ,пък каквото ще да става!
Re:izpit po trudovo pravo
« Отговор #1 -: 20.04.2010, 10:18:21 »

Не знам за друга дата освен за 30 април (петък) от 8 -30часа в някоя аудитория в Ректората.Значи в 7-30 часа трябва да сме пред университетаи да търсим аудитория? Устен изпит ,конспекта е 90 въпроса, дава закони на хартиен носител но не харесва да му се цитира закона, а  иска по неговите лекции да се говори.Струва ми се прекалено педантичен, защото на Осигурителното право имаше повече от 60% двойки.Прескочи ли се тази висока летва( доц. Шотлеков) ,мирише на държавни изпити!ха -ха - ха! :y: :y: :y:
Активен
Всичко е любов

magdalena1220

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 4
« Отговор #2 -: 22.04.2010, 09:57:24 »

Четете и учебника на проф. Мръчков по Трудово право: http://www.sibi.bg/display.php?page=cat1&sub=12&id=266.
Активен

ged

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 8
« Отговор #3 -: 22.04.2010, 12:44:28 »

А може ли някой да ми помогне с лекциите по трудово? Ако има някой да се отзове, моля пишете на mzlateva@gbg.bg. Или ако знаете мога ли да ги намеря някъде.
Активен

marin2025

• Неактивен Неактивен
« Отговор #4 -: 22.04.2010, 17:26:46 »

Обади се на тел. 0879-857-488 за да се разберем.
Активен
Всичко е любов

the_master

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 126
« Отговор #5 -: 23.04.2010, 17:19:22 »

Не знам за друга дата освен за 30 април (петък) от 8 -30часа в някоя аудитория в Ректората.Значи в 7-30 часа трябва да сме пред университетаи да търсим аудитория? Устен изпит ,конспекта е 90 въпроса, дава закони на хартиен носител но не харесва да му се цитира закона, а  иска по неговите лекции да се говори.Струва ми се прекалено педантичен, защото на Осигурителното право имаше повече от 60% двойки.Прескочи ли се тази висока летва( доц. Шотлеков) ,мирише на държавни изпити!ха -ха - ха! :y: :y: :y:

Чакай да се сблъскаш с МЧП и граждански процес и тогава ще помиришеш държавните...ха-ха-ха!
Активен

marin2025

• Неактивен Неактивен
« Отговор #6 -: 30.04.2010, 21:12:31 »

Честито на малкото щастливци ,закачили се за   Света троица!На останалите 85% ,които са двойки приятно четене до месец юни.!Струва ми се , че доц. Шотлеков не може да преподава както трябва след като толкова скъса днес!.Преди години един преподавател ако има толкова много двойки учениците му си обираше крушите и отиваше в Родопите на село да преподава на турците. Сега с тая демокрация ,никой не държи сметка на преподавателите и те като немогат  да научат студентите ,и определено се заяждат с тях на изпит се мислят за недосегаеми.Затова в закона и правилника са дадени поправки и ликвидации, за да може преподавателите да научат уроците , които не са усвоили по време на лекциите.Съществува всеобщ закон за еквивалентност на престацията (в най- прост вариант той гласи  че колкото даваш -толкова получаваш )А  ние  студентите трябва да ги разбираме тези неща  и да им дадем  шанс да се поправят-няма безгрешни хора.С най искрени пожелания за месец юни когато се явят 70-80 човека да си вземат изпита ,без ликвидация е най-доброто нещо  ,което мога да пожелая за да може доц. Шотлеков да си кара спокойно отпуската през лятото в чужбина, а също и на  студентите които ще почиват в чужбина или на Черноморието! :y: :sun: :-* :bow: :heart: :y: :-) :hihi: :inlove:
Активен
Всичко е любов

law_master

• Адвокат
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 547
« Отговор #7 -: 01.05.2010, 00:53:51 »

за доц. Шотлеков aut bene, aut nihil . Мене също ме е късал на Тр пр. обаче че го разбира спор няма. И азко ние сме на неговото ниво,  тогава може да му даваме оценка. За сега май единствен е проф. Мръчков  :wink:
Активен
ЮРИДИЧЕСКИ ФАКУЛТЕТ

marin2025

• Неактивен Неактивен
« Отговор #8 -: 01.05.2010, 09:19:20 »

Айде бе.Всеки може да дава оценка за другия,отделен е въпроса колко тя е вярна и субективна.Не разбирай че го мразя , нито че го обичам, не харесвам неговия метод на работа и  по- конкретно на изпитване.Сега отивам на вилата и нямам време да споря ,но си взимам учебника на Мръчков и като се върна другата седмица ще продължим разговора.Пс по мое мнение двойките трябваше да бъдат поне 6 пъти по малко, но това е мое мнение,докато той е преподаветел меродавно е неговото за съжаление!
Активен
Всичко е любов

Kelli_Mutu™

• Администратор
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 2750
  • Юридически факултет
    • My photos
« Отговор #9 -: 01.05.2010, 17:21:29 »

Аз лично съм много доволна от метода на изпитване на доц. Шотлеков. Основно набляга на познаване на материята, а теорията я остава на по-заден план, което за мен е правилният начин. Мен ме е изпитвал както по трудово, така и по осигурително право.
Активен

marin2025

• Неактивен Неактивен
« Отговор #10 -: 12.05.2010, 22:42:38 »

Днес срещнах гл.ас Филипова и тя ми каза , че изпита по Трудово право ще бъде на 16 или на 17 юни, за всички  ,които са в чужбина  и да дойдат да си го вземат!На таблото и в интернет още не е оповестено , но има голяма вероятност да са тези дати!Успех! :-) :y: :heart:
Активен
Всичко е любов

marin2025

• Неактивен Неактивен
« Отговор #11 -: 17.06.2010, 13:47:33 »

Айде да ни е честит изпита по Трудово право днес.Вчера мислех да се отказвам да се явя  ,но днес сутринта реших да го взема  и понеже има господ, работата  стана ,даже ни и похвалиха като в 3 клас!Сега морето или балкана ни зове или чужбина !Весело и приятно лято на всички студенти и студентки ,а на кандидатите успешно представяне на изпитиете!Бай-!бай :y: :#8: :#8: :#8:
Активен
Всичко е любов