argon bulletin board

Експертно търсене  

Новини:

Регистрирането на нови потребители е временно деактивирано.

Автор Тема: Резултати от изпита по Техники на финансиране  (Прочетена 1064 пъти)

marina84

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 25

Здравейте колеги, някой има ли информация кога ще излезнат резултатите от изпита по Техники на финансиране при доц. Христов, провел се на 14.06.2010г.
 :-)
Активен

Elmaira

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 64

Здравейте колеги, някой има ли информация кога ще излезнат резултатите от изпита по Техники на финансиране при доц. Христов, провел се на 14.06.2010г.
 :-)

Здравей,ами на мен доц.Христов ми каза-цитирам, че ще са готови от вторник натам.Ха да видим :-)
Активен

natasha

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 5

резултати още няма,защоооооо? :angry:
Активен

Elmaira

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 64

Хехех Колеги,то нима сте очаквали резултати толкова скоро,та това е непосилно...припомнете си само, че за проверката на теста по Международни финанси на преподавателят му бяха необходими 10 дена за 10 въпроса,сега дайте на човечеца поне 6 дена за 6 въпроса,еее нямате жал,много сте припряни :wink:
« Последна редакция: 16.06.2010, 17:51:20 от Elmaira »
Активен

mi6oka_mi4o

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 63

Здравейте колеги, най-накрая имаме оценки в сайта.  :bravo:
Активен

vierra

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 18

Колеги, бих искала да Ви попитам някой разбра ли системата за оценяване. Аз лично имам 2 и просто ми е интересно колко верни отговора бяха необходими за тройка.

Наистина бих Ви била благодарна ако споделите не ми е целта да се оплаквам или да казвам ,че има несправедливост, по скоро се интересувам от малко информация, за да знам все пак какво да очаквам за поправката.

Може да ми пишете и ЛС.  
Активен

Filipo

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 141
  • ФМ

аз имам 2 грешки на тестовите въпроси и имам 3. друг колега има 1 грешка на тестовите въпроси и има 4  :-D

пародия ... жалко, че ти имаш 2 :(
Активен

tanyateneva

• Гост

В кой сайт има оценкаи, аз до сега колкото и пъти да съм проверявала винаги пи шзлиза съобщение оценките са в процес на обновяване.
Активен