argon bulletin board

Експертно търсене  

Новини:

Регистрирането на нови потребители е временно деактивирано.

Автор Тема: Изпит икономически теории - проф. Михайлова  (Прочетена 1251 пъти)

mar4elka

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 10

Колеги, моля ако някой има информация или е минавал на този изпит да сподели за какво става въпрос. До колкото знам дава въпроси, а не тест, но има ли любими, или например някаква схема, по която ги дава.Къса ли много ? Общо взето се говори, че много трудно се минава през нея, но ще съм много благодарна ако някой разкаже от личен опит  :-) :-P
Активен

Maybelline

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 24

Професор Михайлова е много добър преподавател  :-) Изпитът не е никак труден - на мен миналата година ми се падна тест, като предимно включваше определени имена и да напишеш най-важното за тях - техните икономически идеи, теории и т.н. в рамките на 3-4 реда. Въпросите бяха към 10-12, не си спомням точно. Ако си учил, няма как да не го вземеш изпитът. Успех  :-)
Активен

mar4elka

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 10

Много благодаря за отговора, май се сменя форматът на изпита, някои казват, че е тест, други 3 въпроса за развиване ... Дано да се справим  :-) А случайно да знаеш нещо за допускане до изпит? Има ли недопуснати при нея ? :s: :s: :s:
Активен

chypi

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 6

Професор Михайлова е много добър преподавател  :-) Изпитът не е никак труден - на мен миналата година ми се падна тест, като предимно включваше определени имена и да напишеш най-важното за тях - техните икономически идеи, теории и т.н. в рамките на 3-4 реда. Въпросите бяха към 10-12, не си спомням точно. Ако си учил, няма как да не го вземеш изпитът. Успех  :-)

За теб въобще има ли труден изпит,главата ти е като енциклопедия.Отличничката на курса!! :-)
Активен

Maybelline

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 24

Ами зависи каква форма на обучение си.Аз съм редовно и при нас трябваше всичко да си предал - реферати,домашни - да си правил всички контролни, иначе дори и да си се явил на изпита, ако имаш нещо непредадено, отиваш на поправка...поне при нас така беше  :-)
Chypi, ти пък си отличникът на курса :)
Активен