argon bulletin board

Експертно търсене  

Новини:

Регистрирането на нови потребители е временно деактивирано.

Автор Тема: Как оценява доц. Снежана Гочева...?  (Прочетена 1843 пъти)

bit2009fmi

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1

Ето таблицата със оценките на специалност БИТ... по Приложна математика при доц. Снежана Гочева... Оцветил съм квадратчетата на който трябва да обърнете внимание :-)... Ако някой може да разбере от колко до колко точки е за различните оценки да каже :)...

Но според мен в това оценяване няма никакъв смисъл от точките така и така оценките са такива каквито на нея и харесат... :-X :-X
Активен

pustinqk

• Гост
Re:Как оценява доц. Снежана Гочева...?
« Отговор #1 -: 20.06.2010, 23:29:18 »

Колега, не се излагай, бе. В полетата си има написана формулата. Очевидно текущият контрол има голямо значение.
Активен

radko87

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 112
  • Stupid man :D
« Отговор #2 -: 22.06.2010, 08:59:47 »

Izvinqvam se predvaritelno za latinicata ....
Ima qsna i to4na formula.
Qsno e 4e ima minimalen broj to4ki ot izpit, koito ako ne pokrie6  i cqloto vreme na sveta da provisi6 na lekcii i uprajneniq izpita nqma da vzeme6.
Az sym imal izpit pri neq i nqmah nikakvi problemi. Uspeh  sledva6tiq pyt.
Активен
Sun Certified Java Programer/OCJP/ - От Sun спомен нема .....

Ники Вълчанов

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 526
  • History is written by the victors
« Отговор #3 -: 23.06.2010, 01:43:30 »

Ето таблицата със оценките на специалност БИТ... по Приложна математика при доц. Снежана Гочева... Оцветил съм квадратчетата на който трябва да обърнете внимание :-)... Ако някой може да разбере от колко до колко точки е за различните оценки да каже :)...

Но според мен в това оценяване няма никакъв смисъл от точките така и така оценките са такива каквито на нея и харесат... :-X :-X

Здравей новобранец,

първо и преди всичко искам да започна с въведение в excel. Огледай втория ред от документа и избирай последователно клетките на реда. Наблюдавай измененията в полето Formula над таблицата:
формула на колона Q: =SUM(G2:P2)
формула на колона R: =4/3*(C2+D2+Q2)/56+2/3*(E2+F2)/60
формула на колона U: =S2+T2
формула на колона V: =IF(U2>=14,2.2+2*(U2/48)+R2,IF(U2<0," ","Слаб(2)"))

следващия път преди да пуснеш такъв коментар във форума на ФМИ, който се чете и от преподавателите, помисли за теб, групата ти и курса ти.

Написал си нещо в яда си без да направиш проста сметка и да видиш, че разликата в точките на редовете, които си оцветил от документа е очевидна. Нападаш доц. Гочева, която е един от най-отзивчивите и разбрани преподаватели във факултета.

Кажи сега, какво ти, групата ти и курса ти ще спечелите от дискусията, която ще се заформи тук?

Поздрави
             Ники

P.S. По геометрия при доц. Манев също има курсови задачи и контролни, които влияят на крайната оценка. Имай го предвид преди да се оплачеш и от него ;)
« Последна редакция: 23.06.2010, 01:52:38 от Ники Вълчанов »
Активен
"Now everything is reflection
as I make my way though this labyrinth.
And my sence of direction
is lost like the sound of my steps!!!"
                                                     Elisa - Labyrinth

Kozhuharov

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 4
« Отговор #4 -: 26.06.2010, 20:39:38 »

Ники спокойно ще го научат по трудния начин...
Активен
Учението е злато,но аз не съм алчен.....

stan4ev

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 2
« Отговор #5 -: 31.08.2010, 19:09:13 »

Не Гочева , а асистентката и Кулина е виновна за оценките ... по нейната измислена формула са ;)
А за Гочева немисля че някой може да има оплакванета към нея тя си вършеше много добре работата за разлика от асистентката и!
Активен
Skype - stan4ev.bg