argon bulletin board

Експертно търсене  

Новини:

Регистрирането на нови потребители е временно деактивирано.

Автор Тема: Резултати от изпита по Бюджетно счетоводство при доц.Фесчиян  (Прочетена 4035 пъти)

kapriz

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 53

Колеги, имате ли някаква информация за резултатите от изпита и от курсовата задача?
Активен

juji

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 14

все още ли няма нищо?
Активен

fanagoria

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 34

Някой ако ходи до ПУ да проверява за резултати да пише, ако са излезнали  :blush:
Активен

margo

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 4

Все още няма резултати.
Активен

kapriz

• Неактивен Неактивен

В ПУ-то пред 5-та стая няма ли резултати ???  Някой ако знае да сподели !!!
Активен

snowflake

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 18

За какво ли я има опцията "проверка на оценки" в сайта ?!! Може би след месец, два някой ще се сети да ги качи там.  :angry:
Активен

marin2025

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1697
  • Прави добро ,пък каквото ще да става!

А , моля, моля!Без такива критика!За 5 години само последната оценка от март месец по Патентно право не ми е нанесена.Всичко друго е тип- топ, Василе, пише се с тиренце (проверих в речника).Но въпреки ,че не е качена оценката в сайта при инспекторката я има ,и аз също си я нанесох в книжката,остава само  доцента , ако се видим догодина да я подпише.Така че при над 10000 студенти ,е нормално да има някои пропуски или несъответствия.Но човешко е да се греши,затова всичко може да се промени,ако има желание! :-) :y: :heart:
За какво ли я има опцията "проверка на оценки" в сайта ?!! Може би след месец, два някой ще се сети да ги качи там.  :angry:
« Последна редакция: 28.06.2010, 22:43:57 от marin2025 »
Активен
Всичко е любов

tasha

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 21

Някой днес разхождал ли се е до ПУ?
Активен

snowflake

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 18

Не всеки има възможност да ходи до ПУ, за да си види оценката там. Именно затова отправям критика към сайта, защото от 5 дисциплини този семестър, само едната оценка ми е качена в сайта. И оценките по бюджетно счетоводство ги чакаме още от 26.06, всеки ден ли трябва да ходя до ПУ, за да разбера дали са изнесени някъде?
Активен

juji

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 14

в ректората няма нищо изнесено
Активен

kapriz

• Неактивен Неактивен

доц.Фесчиян е много точна !!! Каква ли е причината да няма още резултати ???
Активен

katerinata

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 37

Вероятно някой "много зает" администратор...  :headbang:
Активен

fanagoria

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 34

Някой днес да се е разхождал до пу? :angry:
Активен

sweet_boy01

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 15

Колеги, обадих се днес лично на доц. Фесчиян, за да я питам за резултатите. Тя остана супер учудена, защото ми каза, че още миналия четвъртък е дала резултатите на инспекторката да ги публикува. Какво безобразие само??? Доц. Фесчиян се  е обади в ПУ след разговора ни преди броени минути и е наредила незабавно да публикуват оценките. След което лично доц. Фесчиян ми се обади, за да ме информира!!! Страхотно е, че има преподаватели като нея - жалко обаче, че хора като нашата инспекторка - визирам С. Тодорова не си гледат работата и по този начин у някой може да остане погрешно впечатление кой не си е свършил работата! До кога ще търпим подобни истории? Нима и този път ще останем безразлични към случая!!!!!!! Надявам се още днес да публикуват оценките и успех на всички!!!
Активен

doni_dn

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 2

Колеги, обадих се днес лично на доц. Фесчиян, за да я питам за резултатите. Тя остана супер учудена, защото ми каза, че още миналия четвъртък е дала резултатите на инспекторката да ги публикува. Какво безобразие само??? Доц. Фесчиян се  е обади в ПУ след разговора ни преди броени минути и е наредила незабавно да публикуват оценките. След което лично доц. Фесчиян ми се обади, за да ме информира!!! Страхотно е, че има преподаватели като нея - жалко обаче, че хора като нашата инспекторка - визирам С. Тодорова не си гледат работата и по този начин у някой може да остане погрешно впечатление кой не си е свършил работата! До кога ще търпим подобни истории? Нима и този път ще останем безразлични към случая!!!!!!! Надявам се още днес да публикуват оценките и успех на всички!!!

леле майко, както се казва....ей това вече беше върхът!!!!не ги е срам....нали съм ходила и аз при тях .Постоянно се въртят като мухи без глави(инспекторките),не знаят кое къде им е -супер разхвърлено е навсякъде и ако трябва да намерят нещо се мотаят по 2 часа  :-X ,,,стаята им прилича на бардак и на всичкото отгоре все се мръщят ,че имали много работа....ако да си тъпчат големите задници по цял ден със сладки и бонбони се нарича работа-здраве му кажи.....ебаси и срама...честито на всички ,които имат досег с тези ''управници''....за щастие аз се отървах
ПС:за съжаление няма да оправите системата ,защото кого ще визирате?декана ли??? :D
Активен

milena_m_b

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 6

Колеги, нека да запазим добрия тон и да проявяваме търпение.
Активен

doni_dn

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 2

Колеги, нека да запазим добрия тон и да проявяваме търпение.

успех :-)
Активен

katerinata

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 37

За кое по-точно да проявяваме търпение ??? За "прекрасното отношение" или за "скоростта на обслужване" ???
Активен

ivva7

• Неактивен Неактивен

Колеги, май и днес няма да си видим резултатите в сайта.  :wink:
Поне да ги бяха залепили на някое табло в ПУ, но явно и това е доста сложно, но какво да се прави нямаме избор ще чакаме.
Активен

marin2025

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1697
  • Прави добро ,пък каквото ще да става!

Колеги, обадих се днес лично на доц. Фесчиян, за да я питам за резултатите. Тя остана супер учудена, защото ми каза, че още миналия четвъртък е дала резултатите на инспекторката да ги публикува. Какво безобразие само??? Доц. Фесчиян се  е обади в ПУ след разговора ни преди броени минути и е наредила незабавно да публикуват оценките. След което лично доц. Фесчиян ми се обади, за да ме информира!!! Страхотно е, че има преподаватели като нея - жалко обаче, че хора като нашата инспекторка - визирам С. Тодорова не си гледат работата и по този начин у някой може да остане погрешно впечатление кой не си е свършил работата! До кога ще търпим подобни истории? Нима и този път ще останем безразлични към случая!!!!!!! Надявам се още днес да публикуват оценките и успех на всички!!!

Колежке ,администрацията на ПУ е РАЙ в сравнение с живота  ,който те очаква навън.Например.Средно 4 месеца борба с администрацията на" Ви К"  Първомай с шапка %Ви К Пловдив"  ,за прокарване на питейна вода във вилен имот , като виждат че няма да изкопчат 600 лева бакшиш под масата , калкулират почти двойно ценоразписа  за услугите ,върху тях начисляват 10% печалба и върху всичко това слагат 20% ДДС.Ката ги питаш защо два пъти начисляват за една услуга - двойна цена - отговарят ми- "Така са ни казали". А без вода не може"А в разрешителното -(40 лева )дадено от Ви К Пловдив пише ,че само Ви К Първомай може да извърши услугата.Тепърва ще се срещнете с държавната машина наречена Бюрокрация ,от мене да знаете разпъва Ви на кръст  на стената ,убива ви както комунистите са разстрелвали враговете на народа и продължава напред с пълна пара,независимо от заканите за намаляване на държавния апарат!Затова всяка година пожелавай по това време на инспекторките весело и приятно море за да си отпочинат и наесен да са усмихнати и секси на работа!инж.Марин Янков  6 курс ,Право ,ПУ
леле майко, както се казва....ей това вече беше върхът!!!!не ги е срам....нали съм ходила и аз при тях .Постоянно се въртят като мухи без глави(инспекторките),не знаят кое къде им е -супер разхвърлено е навсякъде и ако трябва да намерят нещо се мотаят по 2 часа  :-X ,,,стаята им прилича на бардак и на всичкото отгоре все се мръщят ,че имали много работа....ако да си тъпчат големите задници по цял ден със сладки и бонбони се нарича работа-здраве му кажи.....ебаси и срама...честито на всички ,които имат досег с тези ''управници''....за щастие аз се отървах
ПС:за съжаление няма да оправите системата ,защото кого ще визирате?декана ли??? :D
Активен
Всичко е любов