argon bulletin board

Експертно търсене  

Новини:

Регистрирането на нови потребители е временно деактивирано.

Автор Тема: Избираеми предмети 4 курс маркетинг  (Прочетена 727 пъти)

hariti

• Гост

Някой може ли да ми каже кои са избираемите предмети на 4 курс маркетинг?
Активен

Васил Георгиев

• Управител
  • *
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1157
  • Genius has side effects!
    • Ironichen - блогът на Васил Георгиев
Re:Избираеми предмети 4 курс маркетинг
« Отговор #1 -: 27.06.2010, 17:36:25 »

Някой може ли да ми каже кои са избираемите предмети на 4 курс маркетинг?
През първия семестър са: фондови борси и публични финанси, през втория са: реклама и връзки с обществеността. Аз избрах фондовите борси, а после реклама, но понеже не се събра група за реклатамта ни прехвърлиха връзки с обществеността! Като цяло съм доволен! :)
Активен
"Човек трябва да живее така, че да не умре и след смъртта си!

hariti

• Гост
« Отговор #2 -: 28.06.2010, 09:56:03 »

Благодаря! Явно има някаква смяна в учебния план, тъй като публичните финанси ги минахме във 2 курс. На секция "Обучение" в избираемите предмети на специалност маркетинг има "Корпоративно счетоводство", затова попитах какви са, но явно август-септември ще стане ясно.
Активен

Васил Георгиев

• Управител
  • *
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1157
  • Genius has side effects!
    • Ironichen - блогът на Васил Георгиев
« Отговор #3 -: 28.06.2010, 13:18:12 »

Благодаря! Явно има някаква смяна в учебния план, тъй като публичните финанси ги минахме във 2 курс. На секция "Обучение" в избираемите предмети на специалност маркетинг има "Корпоративно счетоводство", затова попитах какви са, но явно август-септември ще стане ясно.
Ами има промяна, ние трябваше да учим във втори курс Общи финанси, но Консулов ни предаде само Корпоративни, които след това отново учихме в 3-ти курс при Христов. Така че може да се каже, че Корпоративните финанси съм ги учил два пъти, а публичните съм ги изпуснал. Имаше доста проблеми след това, особено за колегите, които не бяха взели изпита от първия път. Консулов искаше после да ги изпитва на Общи финанси, голяма обърквация. Но като гледам имате някои различни избираеми, които ние не сме имали, а някои, които сме имали ние на вас не ви ги предлагат като възможни.
Активен
"Човек трябва да живее така, че да не умре и след смъртта си!