argon bulletin board

Експертно търсене  

Новини:

Регистрирането на нови потребители е временно деактивирано.

Автор Тема: Прехвърляне от ПЛ англ.+ турски в ПЛ англ.+испански  (Прочетена 693 пъти)

seviyorum

• Гост

Здравейте!
Иска ми се да си изясня един въпрос преди да се запиша следващата седмица:
Възможно ли е да се прехвърля, след успешно приключване на 1-ви курс, от Приложна лингвистика с Английски и Турски език във ПЛ с Англ. и Испански? Забелязах , че всички дисциплини, свързани с английския, се припокриват и за тях се получава еднакъв брой кредити, но все пак, дали биха ги признали и от какво зависи това?
И един въпрос между другото- да разбирам ли , че не могат да се изучават 2 лингвистики едновременно след 1-ви курс щом като са всички редовно обучение?
Най- вероятно ще се запиша англ+турски, но се изплаших като видях, че (поне на този етап) имаше само двама души приети..Не искам да съм самичка. Иначе си ми харесва специалността и единствено малко повече желаех с испански да бъде :)
Благодаря ви много  :-) и приятен ден !
« Последна редакция: 06.08.2010, 10:03:50 от seviyorum »
Активен

MiraJ

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 27
  • БЕФЕ & МИО

Здравейте!
Възможно ли е да се прехвърля, след успешно приключване на 1-ви курс, от Приложна лингвистика с Английски и Турски език във ПЛ с Англ. и Испански? Забелязах , че всички дисциплини, свързани с английския, се припокриват и за тях се получава еднакъв брой кредити, но все пак, дали биха ги признали и от какво зависи това?
И един въпрос между другото- да разбирам ли , че не могат да се изучават 2 лингвистики едновременно след 1-ви курс щом като са всички редовно обучение?
Най- вероятно ще се запиша англ+турски, но се изплаших като видях, че (поне на този етап) имаше само двама души приети..Не искам да съм самичка. Иначе си ми харесва специалността и единствено малко повече желаех с испански да бъде :)

На първия въпрос : да може да се прехвърлиш, но започваш с първи курс.

На втория: признават се дисциплините,които са еднакви.

На третия въпрос: Може да учиш и двете стига да искаш. След първата година подай молба,че искаш да учиш и английски с испански.  :-) По английски и в двете специалности се учи едно и също,така че новото за теб ще бъде само испанския.
« Последна редакция: 06.08.2010, 15:24:24 от MiraJ »
Активен

seviyorum

• Гост

Здравейте!

На първия въпрос : да може да се прехвърлиш, но започваш с първи курс.

На втория: признават се дисциплините,които са еднакви.

На третия въпрос: Може да учиш и двете стига да искаш. След първата година подай молба,че искаш да учиш и английски с испански.  :-) По английски и в двете специалности се учи едно и също,така че новото за теб ще бъде само испанския.

Благодаря много :)
Активен

sironojka

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 15
    • Sironojks's

ако ще ходиш да учиш испански гледай да си при Петрова, че на Джесика не знам дали й се е подобрил българския  :haha:
а за изучаването на 2те специалности - предполагам, че може, но вероятно ще ти оплетат програмата много яко ... нали я знам организацията на ПУ  :hihi:
Активен