argon bulletin board

Експертно търсене  

Новини:

Регистрирането на нови потребители е временно деактивирано.

Автор Тема: Записване в горен курс  (Прочетена 3654 пъти)

Светослав Енков

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1864
    • Shark's Home Page
Re:Записване горен курс
« Отговор #20 -: 20.09.2010, 14:35:08 »

А за Избираемите за задочното - хубави са дисциплините, записването е при секретарките в каб. 330 до 24-ти петък вкл. - а самите избираеми са събота и неделя 25-26-ти.
Активен

Светослав Енков

• Неактивен Неактивен
    • Shark's Home Page
« Отговор #21 -: 20.09.2010, 17:21:15 »

И още:

За тези, които се явяват на 29 и 30 и 1 на извънредни изпити се прави специален компромис, ако се запишат веднага след изпита (т.е. не важи датата 28-ми като краен срок)! И ако си го вземете, разбира се! Говорих днес с инспектор Ненка Трайкова.
Активен

Светослав Енков

• Неактивен Неактивен
    • Shark's Home Page
« Отговор #22 -: 20.09.2010, 18:25:46 »

И отново за тези, които ще се явяват на извънредни изпити на 29, 30 и 1 - ако имате 1 или 2 невзети изпита, независимо дали ще правите опит да се явите и да вземете някой изпит на 29/30/1 - си се запишете до 28-ми включително, пък ако случайно си го вземете някой изпит на тези дати - просто няма да го мислите занапред. Тези от вас, които са с повече от 2 невзети изпита и успеят на някоя от тези дати да докарат числото невзети изпити до или под 2 броя - се записват веднага същият ден - като молят или изчакват преподавателят да занесе в учебен отдел протоколите, разбира се!
Активен

bqrqn4eto

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 475
  • Философия
« Отговор #23 -: 20.09.2010, 19:06:22 »

Аз имам следното запитване,на 15.09 имах изпит които беше така да се каже отложена поправка от февруари месец,преподавателката която изпитваше беше асистент на курса с които се явявах и нямаше протокол където да нанесе получената оценка и в  кнжката ми не е нанесена оценката тъй като преподавателката която трябва да я нанесе мога да я намеря когато започнем лекции а тази която изпитваше на мен не ми преподава и каза да намеря моята преподавателка,ще ми се води ли още като не взет изпита дори и да го има черно на бяло и като оценка( писмен беше изпита) и мога ли пак да се запиша в горен курс.Благодаря
Активен

Светослав Енков

• Неактивен Неактивен
    • Shark's Home Page
« Отговор #24 -: 20.09.2010, 19:19:41 »

В книжката ти може да не е нанесена, но трябва при инспекторката да е нанесена. Отиди до твоята инспекторка и се консултирай. До 28-ми все ще я откриете преподавателката, ако не я е нанесла оценката.
Активен

bqrqn4eto

• Неактивен Неактивен
  • Философия
« Отговор #25 -: 20.09.2010, 19:31:50 »

Ясно тези дни като отивам да се записвам ще говоря с нея и ако трябва ще търся преподавателката,но си мисля,че проблем за записването не би трябвало да има защото ми е само този изпит а  и честно да си кажа може вече да е нанесена(много се надявам) оценката сега питах информативно мерси много иначе за инфото.
Активен

Светослав Енков

• Неактивен Неактивен
    • Shark's Home Page
« Отговор #26 -: 20.09.2010, 19:37:00 »

Ако имате невзет само този изпит (при инспекторката, не при вас в книжката) - нямате проблем да се запишете и още утре!
Активен

bqrqn4eto

• Неактивен Неактивен
  • Философия
« Отговор #27 -: 20.09.2010, 19:41:14 »

Само този изпит ми е,принципно той вече е взет и оценката си знам само  остава да разбера дали го има при инспекторката,ако не ще разясня случая и ще ми каже какво трябва да се прави. :)
Активен