argon bulletin board

Експертно търсене  

Новини:

Регистрирането на нови потребители е временно деактивирано.

Автор Тема: Записване в горен курс  (Прочетена 3653 пъти)

Лили

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 6
Записване в горен курс
« -: 15.08.2010, 13:34:54 »

Кога започва записването за по-горен курс и някой знае ли какви са всички необходими документи?
« Последна редакция: 04.11.2010, 21:08:15 от Светослав Енков »
Активен

TroubleMaker

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 50
Re:Записване горен курс
« Отговор #1 -: 15.08.2010, 13:42:18 »

Ами би трябвало след 1ви септември. Документите са именник (от книжарницата), бележка, че не дължиш книги (от  библиотеката) и квитанция за платена такса (от касата).  :-)
Активен

n0_m0r3_pa1n

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 38
« Отговор #2 -: 30.08.2010, 14:04:15 »

Аз смятам да отида да се запиша на първи. Все още ли сте сигурни, че ще може ?
Активен
I GOT IT

Anck_Sun_Amun

• Управител
  • *
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1616
« Отговор #3 -: 30.08.2010, 17:32:59 »

Може, аз днес се записах.
Активен

bqrqn4eto

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 475
  • Философия
« Отговор #4 -: 30.08.2010, 18:48:50 »

Аз искам да попитам при положение,че имам един невзет изпит  след неговото вземане ли трябва да се запиша или мога и по рано и докога е срокът за записване.
Активен

Светослав Енков

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1864
    • Shark's Home Page
« Отговор #5 -: 30.08.2010, 19:05:17 »

Не проумявам, защо толкова бързате да се запишете сега? Изчакайте да приключи ликвидационната сесия (дори да нямате невзети изпити). Може да се запишете и да платите таксата до 10-14 дни след началото на учебните занятия дори, макар че е по-добре да е преди началото им. Разбира се, всеки си преценява, мерака цена няма!

Няма да ви оставим незаписани, не се притеснявайте...

ПП. Ако сте задочно обучение, разбирам да бързате.
Активен

Breathe

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 347
  • delusions
« Отговор #6 -: 30.08.2010, 20:32:34 »

Сигурно за уверения за градския транспорт става въпрос, а те се дават след платена такса :)
Активен

Светослав Енков

• Неактивен Неактивен
    • Shark's Home Page
« Отговор #7 -: 30.08.2010, 21:20:38 »

E, да - така може... Как така ще се ходи до дискотеката с левче, като може и без пари с карта с рейса!

Шегувам се, де - то няма рейсове след 23:00.
Активен

n0_m0r3_pa1n

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 38
« Отговор #8 -: 31.08.2010, 15:50:01 »

За уверение става въпрос..но не за градския транспорт.. Затова ми е зорът.. Хубав ден Ви желая..дано времето не се развали, че както е почнало.. Благодаря за информацията . :)
Активен
I GOT IT

vf

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 4
« Отговор #9 -: 07.09.2010, 14:07:35 »

А срокът за задочниците какъв е? Получава се малко объркано при мен, защото трябва да разбера резултатите от ликвидациите, за да падна под 2  невзети изпита, а последният ми е на 20ти септември. Очните пък започват още на 11-13 септември. Нямам и възможност да се разходя до учебен отдел без да съм сигурен, че ще свърша нещо, защото съм на работа.
Моля, споделете как се процедира при тези условия  :s:
Активен

Светослав Енков

• Неактивен Неактивен
    • Shark's Home Page
« Отговор #10 -: 07.09.2010, 15:59:55 »

Учебен отдел си имат телефони!
Активен

Лили

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 6
« Отговор #11 -: 10.09.2010, 11:53:19 »

Не проумявам, защо толкова бързате да се запишете сега? Изчакайте да приключи ликвидационната сесия (дори да нямате невзети изпити). Може да се запишете и да платите таксата до 10-14 дни след началото на учебните занятия дори, макар че е по-добре да е преди началото им. Разбира се, всеки си преценява, мерака цена няма!

Няма да ви оставим незаписани, не се притеснявайте...

ПП. Ако сте задочно обучение, разбирам да бързате.

"Бързаме" за да не изчакваме последния момент и или да чакаме дълго време заради многото хора също решили да изчакат или за да не изпуснем възможността, защото никога не се знае утре какво може да ни спре и да изпуснем срока :) Ако винаги чакаме последния момент...леле мале!
Активен

eXtreme

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 26
« Отговор #12 -: 14.09.2010, 19:33:10 »

28ми септември е посочен като краен срок за записване.
Активен
ВИНАГИ НА РЪБА!

Светослав Енков

• Неактивен Неактивен
    • Shark's Home Page
« Отговор #13 -: 16.09.2010, 12:00:23 »

Къде е посочен? На мен секретарката ми каза краен срок 15-ти октомври (което съвпада с традицията до 2 седмици след началото на учебните занятия).
Активен

lamerko

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 211
    • Моят блог
« Отговор #14 -: 16.09.2010, 12:28:14 »

Днес гледах съобщение, че таксите трябва да се платят до две седмици след началото. Но за записване... :)
Активен

Светослав Енков

• Неактивен Неактивен
    • Shark's Home Page
« Отговор #15 -: 16.09.2010, 12:34:51 »

Е, записване без платена такса може ли?  8-)
Активен

Светослав Енков

• Неактивен Неактивен
    • Shark's Home Page
« Отговор #16 -: 16.09.2010, 13:47:06 »

Корекция, поради настина форсмажорни обстоятелства (прочетете по-долу), наистина срокът за записване е до 28-ми септември, включително! Засега...

Но, проблемът е друг, не е прищявка на инспекторките, от министерството искат много спешно справките за записани студенти до тази дата, във връзка с кризата, намаленият бюджет и прочие и за разлика от минали години, положението е много сериозно.

Пратете познати и близки да ви запишат, ако не сте в града, след тази дата ще има наистина отстранени студенти, защото просто от Министерството няма да одобрят бройките и няма да има финансиране за тях (вие плащате само част от необходимите за обучението ви пари, които сте държавна поръчка - всички бакалаври).

Задължителна избираема дисциплина има за есенния триместър само за 4-ти курс Информатика, така че тези за 2 и 3 курс да не се притесняват. Другите специалности да попитат инсп. Диана Минчева, аз комуникирах само с инсп. Ненка Трайкова, тъй като преподавам само на спец. Информатика.

Който желае, може да кара предварително Избираема със задочниците на 25 и 26 септември - има свободни места и се зачита. Подробности не знам - питайте инсп. Трайкова.
« Последна редакция: 16.09.2010, 14:00:37 от Светослав Енков »
Активен

lamerko

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 211
    • Моят блог
« Отговор #17 -: 16.09.2010, 16:49:48 »

Е, записване без платена такса може ли?  8-)

Ами добър въпрос. Факт е, че ги има двете бележки, които пораждат формален конфликт - плащането се допуска да бъде извършено до две седмици след началото, но записването, за което е нужна квитанция - не може да чака толкова. Според мен много хора всъщност няма и да разберат за сроковете...
Активен

Радо

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 99
« Отговор #18 -: 18.09.2010, 14:49:54 »

Къде ги пише официално тези срокове? От новините на http://fmi-plovdiv.org/news.jsp?ln=1&id=2 - наблъскали отново каквото не трябва...
 Какви държавни поръчки - 500 кинта на година - според мене даже държавата печели от таксите ни... Но тез идиоти, сложени за министри...
Активен

wtf

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 28
« Отговор #19 -: 18.09.2010, 22:02:16 »

тц тц а аз си въобразявах че тази година с кретенията ще се почне след като запишем
Активен