Корекция, поради настина форсмажорни обстоятелства (прочетете по-долу), наистина срокът за записване е до 28-ми септември, включително! Засега...
Но, проблемът е друг, не е прищявка на инспекторките, от министерството искат много спешно справките за записани студенти до тази дата, във връзка с кризата, намаленият бюджет и прочие и за разлика от минали години, положението е много сериозно.
Пратете познати и близки да ви запишат, ако не сте в града, след тази дата ще има наистина отстранени студенти, защото просто от Министерството няма да одобрят бройките и няма да има финансиране за тях (вие плащате само част от необходимите за обучението ви пари, които сте държавна поръчка - всички бакалаври).
Задължителна избираема дисциплина има за есенния триместър само за 4-ти курс Информатика, така че тези за 2 и 3 курс да не се притесняват. Другите специалности да попитат инсп. Диана Минчева, аз комуникирах само с инсп. Ненка Трайкова, тъй като преподавам само на спец. Информатика.
Който желае, може да кара предварително Избираема със задочниците на 25 и 26 септември - има свободни места и се зачита. Подробности не знам - питайте инсп. Трайкова.