argon bulletin board

Експертно търсене  

Новини:

Регистрирането на нови потребители е временно деактивирано.

Автор Тема: Маркетинг - Задочно 1 ви курс, 2010-2011 учебна година.  (Прочетена 3156 пъти)

cyb3rtrust

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 2

Здравейте колеги,

Тъй като предполагам всички сме заети, а и си позволих да плагиатствам от другите курсове  :wink: (те си имат теми), реших и аз да направя една за нашия. Предполагам, че няма да имаме много време да се опознаем, така че тук може да си разменяме материали или да се поопознаем :)

Група във facebook: ПУ 1-ви курс МАРКЕТИНГ - задочно обучение 2010-2011
Активен

cyb3rtrust

• Неактивен Неактивен

ЕЕееее никой ли няма да се включи?
Активен

hazard

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 6

Здравейте. Някой може ли да ми помогне с рефератите по Основи и Политология на каква тема са и за кога. Благодаря ви предварително
Активен

Kristin

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 178
  • Маркетинг З, II-ри курс

Политология - 2 теми, по които трябва да се пише, а не да си изберем едната. "Институции на законодателната и изпълнителната власт" и "Анализирайте политическата ориентация и идеология на парламентарно представените политически партии". Шрифтът трябва да е 14.Като обем - 4-5 страници, но не съм сигурна общо или поотделно.Трябва да се предаде ДО 23-ти октомври в стая 106.

Основи на управлението - направо поствам снимка, че да не го обяснявам http://prikachi.com/images/48/2540048D.jpg . Може или това, или мотивационно писмо.Избираш си едно от двете. Трябва да се предаде ДО 5 дни преди изпита в стая 106, 110 или 141.
Активен
Пътят е дълъг, но накрая разбираш, че пътуването е основната цел.

hazard

• Неактивен Неактивен

Много ти благодаря.
Активен

kufar

• Неактивен Неактивен

Здравейте колеги, аз съм прекъснал но ще се явявам на изпитите с вас :)
Имам една молба, може ли някой да ми каже какви учебници могат да се закупят за изпитите и ако може да ми изпратите конспектите без математика ще съм ви много благодарен  :blush:
Активен

krasotna

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 3

колеги здравейте!някой може ли да ми каже какво ще рече мотивационно писмо–за изпита по основи на управлението?в смисъл като при кандидатстване за рработа или е нещо друго?моля който е наясно с нещата да ми каже,че нещо не схващам :s:благодаря ви предварително
Активен

marin2025

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1697
  • Прави добро ,пък каквото ще да става!

Да почти същото е.
Активен
Всичко е любов

hazard

• Неактивен Неактивен

I и II група от кой до кой факултетен номер са ? :roll:
Активен

krasotna

• Неактивен Неактивен

а някаде мога ли да намеря примерен вариант или поне нещо което да ме ориентира!моля моля моля :-)
Активен

Kristin

• Неактивен Неактивен

Първа група са до 41 включително.В гугъл има примерни мотивационни писма.
Активен

krasotna

• Неактивен Неактивен

благодаря ти  :-)
Активен

kufar

• Неактивен Неактивен

Здравейте, някой може ли да ми каже за този изпит какви учебници има :s:
Държавна власт и държавна администрация - Гл.ас.Жекова
Активен

hazard

• Неактивен Неактивен

Да попитам за темата  "Анализ на практически управленски проблем". Проблема от реална фирма ли трябва да  се вземе или... ако може малко пояснение моля  :-P
Активен

lightyy

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1
Активен

xplode

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1

Здравейте колеги, ако някои може да ми каже кога горе доло ще е поправителната сесия ще съм му много благодарен
Активен

Kristin

• Неактивен Неактивен

Юни са поправките.
Активен

krisi_love91

• Неактивен Неактивен

Здравейте е най-сетне и аз да открия връзка с колегите си. утре ще се видим и на живо предполагам.
Активен

Талисманче

• Неактивен Неактивен

eto me i men...uj otgovornichkata na Marketing 1 kurs zadochno ....  :-D :-D :-D
Активен

manniaca

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 9

здравейте колеги,аз също уча маркетинг но в друг университет,трябва да пиша реферат по основи на управлението на тема"Анализ на практически управленски проблем",ако някои може да ми помогне ще съм много благодарен
Активен