@lamerko - противоречиш си. Не съм аз този, който трябва да си "свали очилата". Ако всички мислят като тебе - кенефите ще продължават да миришат. Факт. Миналата година 2 пъти разкарваха курса ни от 2-ри до четвърти етаж и обратно за изпит. Защото организацията куца - не се знае коя зала кога е празна, не се пазят залите и тн. С мен беше един приятел, който учи в НБУ. Учуди се - там такова нещо няма. Ясно е, че ФМИ на ПУ няма да стане като НБУ - един от факторите е финансовата страна - но поне да заприлича откъм организационна страна и чистота. Харчат се пари за лампи, не там където трябва (ако е субсидия - разбирам).
Защо когато някой покаже на яве проблемите, всички скачате срещу него? Ако спра да пиша проблемите няма да изчезнат. Ако продължа - няма и да се решат.
Темата е за lock
+1
Защо след като се покаже даден проблем, не се мисли как да се отстрани?
Вместо това губим време и нерви да обясняваме как от никой нищо не зависи и т.н.. Как нямаме пари, колко сме зле...
Защо някой не вземе мерки - визирам ръководство като се почне от асистентите и се свърши до ректора?
Някой казва еди какво си и веднага 50 човека скачат срещу него, че едва ли не това не е така... Бил неподходящ тона... мда може би... Но с какъв тон трябва да се коментират най-различните безобразия?
@Светльо: От кого зависи вратите във ФМИ на ПУ да се смажат и да не скърцат? Или пак трябва да има финансиране по програма от европейския съюз?
Според мен голяма част от ръководството е много по-заето да си движи собствените интереси - фирмички, игрички и т.н отколкото да мисли как да се подобрят нещата.
И тъй като съм съгласен с това, че форумът не е мястото където ще се излагат тия неща защо не се организира среща и всеки да изложи нещата, които според него не са както трябва? Естествено ще има много простотии, но ще има и добри препоръки и предложения... Аз лично ще дойда без значение кога и къде...
@инж.Янков, 6 курс Право: Нямам коментар към постовете... Проверих последните 20 поста на форума и 14 от тях бяха Ваши - право, филологии, психологии, еразъм... явно разбирате от всичко и само можем да се учим от Вас. Само бих коментирал твърденията това че никой по-млад не може да свърши работата на инспекторките: хахахахахахахахахах. Освен всичко останало доста неща от тяхната работа се извършва от студенти познайте за какво в замяна? - Оправени изпити - курсови проекти и т.н... Не искам да се задълбавам, защото нещата ще станат по-плачевни