Да изгубих си половината ден, даже целия и никаква файда от това. Бях си наумил да мина и през инспекторката да ми завери удостоверения нали да си изкарам и карти за градски транспорт и БДЖ ама точно днес УЧЕБЕН ОТДЕЛ НЕ РАБОТИ. Че да бяха писали в сайта ба*ти организацията ба*ти чудото. Сигурен съм че цял ден сумати хора са псували че са се разкарвали напразно. Аз пак съм на близо само 20 лв гориво ами хората които бяха дошли от Ст. Загора, Хасково и другите градове. Може ли такива работи ба*ти.
Егати откриването егати чудото казаха 20-тина имена кой къф бил, добре че някой е запомнил. После цъкаха някви презентации с информация от сайта..... и след 30 мин дремане станах и си тръгнах.
Много съжалявам че отидох, надявам се много хора да не са отишли за да не съжаляват и те. Иначе страшна организация няма що успяха да изкарат програмата 2 дни преди да започваме а не можаха да са ан работа учебен отдел .........
спирам щото пак съм разочарован от организацията на всичко.
Ако някой не е бил и иска да разбере кой в коя група е от спец. Информатика да ми пише на емайл да му пратя ( на емайла отговарям най бързо )