argon bulletin board

Експертно търсене  

Новини:

Регистрирането на нови потребители е временно деактивирано.

Автор Тема: лекции 2 курс магистър-бизнес икономика.КОГА?  (Прочетена 997 пъти)

silvi4ka

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 13

знае ли някой кога ще почваме..до кога ще се внасят таксите...притеснявам се,защото трябва да имам готовност с парите.??ако някой знае кога почват да пише
Активен

naja

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 2

Здравей!  :-)

Може би ако пишеш в общата поща, ще получиш по-добър отговор. На мен ми беше казано, че таксата трябва да се плати към края на октомври и ще започнем лекции в началото на ноември, но конкретна дата не е дадена и по сайта ще се ориентираме.

Аз се чудих по въпросът за акредитацията на нашата специалност и отделно за Корпоративно управление. В сайтът на МОН не е записано да са акредитирани или поне в таблицата не присъстват. От Учебен отдел бе казано, че ако толкова се притесняваме за това, може да поговорим с деканат. Случайно да си чула нещо повече?
Активен

Jack Bauer

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 34
  • Бъди Ловец, за да не бъдеш Плячка!
    • Solvex Cosmetics

Ами все още няма официална информация. Но според мене крайният срок ще е до 12.11.2010 .. и програмата ще излезне до 15.11.2010. Най-вероятно първият уикенд след 15.11 ще започнат занятията.
Активен
Човек е истински мъдър тогава, когато знае, че не знае нищо - Сократ

silvi4ka

• Неактивен Неактивен

ха сега  де..как така няма да е акредитирана нашата специалност...или стопанско управление..нали учим в държавен университет вече...може ли да има нещо нелигитимно...ти сега ме притесни.......
Активен

naja

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 2

Просто се носиха слухове и реших да проверя в сайтът на МОН в точки 3.7 и 3.8 :

http://www.minedu.government.bg/left_menu/registers/vishe/pu_napr.html

Не съм питала лично декана защо не са отразени там. Не се паникьосвай, сигурно си има обяснение.  :-)
Активен

hariti

• Гост

3.7 Стопанско управление - бакалавър, магистър.
Тук се включва и корпоративното управление.
Активен

silvi4ka

• Неактивен Неактивен

а така ..а бизнес икономика...
Активен