Защо трябва да учиш ,защото е модерно или просто ти се учи.Ако е второто ,прецени в кое си най добър.Спомни си какви мечти си имал като малък.Ако си мечтал нещо което не е свързано с висше образование, не ти трябва да учиш ,защото ще се разочароваш от образователната система и най -вероятно няма да си намериш реализация.Поговори с близки роднини , приятели ,съученици и комшии.Има много голяма вероятност да постигнеш доста неща и с курсове и с работа в чужбина , ако ти се работи навън.Не е задължително да следваш, реализация получават и хора , които се занимават със себе си и след като са наясно какво желаят го постигат по най-късия път.!Висшето образование е за хора , които имат време и не бързат да стават богати и щастливи след няколко години.Прецени много добре,защото от това което пишеш , аз съм скептично настроен да ти давам мотивация , а даже и разколебан ,защото по кой път искаш да стигнеш до целта е лично твоя работа ,а не на външни непознати хора от форума които не те познават , а каква е целта знаеш само ти!Усещаш ли къде е проблама?
здр на всички мн се чудя и немога да си избера какво да уча ако може да ми дадете някви предложения но да имат реализация след това