argon bulletin board

Експертно търсене  

Новини:

Регистрирането на нови потребители е временно деактивирано.

Автор Тема: AIESEC Пловдив набира стажанти за пролетни/летни стажове!  (Прочетена 5004 пъти)

AIESEC Plovdiv

  • Модератор
  • *****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 127
    • http://plovdiv.aiesec.bg

Стартира кампания за набиране на нови членове и стажанти на международната студентска организация AIESEC, локална секция Пловдив. Ако сте студент или магистър редовно или задочно обучение, можете и вие да станете част от нас! Така ще имате достъп до глобална обучителна среда и ще обогатите своята мрежа от контакти – AIESEC съществува в 1700 университета от над 110 страни по света. Мотото на организацията на локално ниво в Пловдив е „Открий начина да промениш своя свят!”, тъй като нейната идея е да открива и развива лидерския потенциал на младите хора.

 
В AIESEC имате възможност да ръководите екип с определена цел – реализиране на проект, организиране на конференция; както и да развиете своите лични и професионални качества. Чрез провежданите обучения от наши представители и бизнес-партньори  на теми като: планиране, продажби, комуникация, работа в екип, разрешаване на бизнес-казуси и др. Ще получите ценни практически знания, които ще са ви необходими за вашата бъдеща реализация.

Целта на предлаганите стажове е да наградите получените знания и умения в университета, като ги приложите на практика в бизнес-структура или фирмено звено в чужбина, или пък да работите в различни социални  организации.  AIESEC Пловдив предлага следните видове стажове:

Технически
Образователен
Икономически
Социален стаж

Условието да заминете на стаж е да сте студент или завършил, но до 30-годишна възраст, и да владеете английски език на добро или много добро ниво. В AIESEC-системата целогодишно се предлагат свободни позиции за стажове, в момента също тече кампания по набиране на стажанти по бизнес проекти в чуждестранни компании.

Информационна кампания относно подбора на AIESEC-членове и стажанти ще се проведе от 24.02. до 20.03.11 пред Пловдивския Университет”Паисий Хилендарски”; филиала на ПУ в гр. Смолян; Техническия Университет Софиа – филиал Пловдив; Университет по Хранителни Технологии; Европейския колеж и във ВСИ.

Заповядайте на презентациите ни:
1) ТУ Пловдив на 22.03.2011 от 18ч, зала 4428, 4-ти корпус
2) ПУ "Паисий Хилендарски" на 23.03.2011 от 18ч, 9 ауд. Ректорат

За допълнителна информация за организацията вижте сайта:
www.plovdiv.aiesec.bg

За въпроси относно кандидатстване и налични стажове, пишете на адрес: aiesec_plovdiv@hotmail.com

Предизвикай себеси и направи първата крачка в професионалното си развитие с AIESEC Пловдив!
« Последна редакция: 18.02.2011, 21:17:21 от AIESEC Plovdiv »
Активен
The international platform for young people to explore and develop their leadership potential