argon bulletin board

Експертно търсене  

Новини:

Регистрирането на нови потребители е временно деактивирано.

Автор Тема: Уроци по АС?  (Прочетена 1228 пъти)

temp

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 4
Уроци по АС?
« -: 21.04.2011, 12:59:00 »

Здравейте!
Можете ли да ме насочите към някой който дава уроци по Алгебрични структури, е и не иска майка си и баща си за това :)

Благодаря!
Активен

temp

• Неактивен Неактивен
Re:Уроци по АС?
« Отговор #1 -: 22.04.2011, 12:20:08 »

Без реклама ли какво? Или никой не знае? И какво правя като наистина имам нужда от урок? Консултация при която да издирвам 2 дена, някой който да ми обърне малко внимание не ме устройва. Пък и аз май имам нужда от повече внимание. Дайте съвет!
Активен

Beginner

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 67
  • May the source be with you
    • Begginer's web
« Отговор #2 -: 22.04.2011, 12:32:11 »

Всеки преподавател си има приемни часове (1 час в седмицата) за всякакви въпроси и консултации. Що не пробваш първо там?
Активен
Понякога стоя и си мисля, а понякога само стоя.

temp

• Неактивен Неактивен
« Отговор #3 -: 24.04.2011, 20:34:49 »

Уф, защото знам как стоят нещата. А и 1 час в седмицата? Какво правим ако не съм от града? Идвам 2 седмици на хотел за да ползвам 2 пъти консултация при преподавателя? Незнам защо е този форум, щом всеки трябва да се оправя сам, а виждам че 90 човека са чели темата?
Ясно. Трябва да изпратя някой да чете обявите по Централна гара? Или какво? Ако съветът, който искам се възприема като реклама, може да се каже на лично съобщение или на мейла ми. Но не. Явно тук всеки се оправя сам, особено тези дето не са от града.
Активен

Светослав Енков

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1864
    • Shark's Home Page
« Отговор #4 -: 24.04.2011, 20:57:53 »

Не си прав. Просто не го четат преподавателите по Алгебрични структури. Съжалявам. Ако искаш, ще те свържа с проф. Миховски, той е разбран, но не знам да води частни уроци...
Активен

temp

• Неактивен Неактивен
« Отговор #5 -: 28.04.2011, 09:22:59 »

Здравейте отново!
Не се надявам да го четат преподаватели или тези, които дават уроци, а студенти изпадали в такава ситуация или просто имащи отнякъде тази информация. АС е трудна дисциплина за повечето студенти и винаги има много хора на поправките, е в последно време май понамаляха :)
Някои се справят, някои преписват, но какво да се прави като не успявам със задачите и не мога да преписвам :) Остава това, че ще трябва да се справя!

Г-н Енков, писах ви е-мейл.

Няма да пиша повече по темата, за да не спамя излишно, все пак ще поглеждам отвреме навреме, ако някой се сети или може да помогне с инфо.
Активен

Светослав Енков

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1864
    • Shark's Home Page
« Отговор #6 -: 28.04.2011, 10:12:19 »

Ако някой се смили и сложи линк към материали.
Активен