argon bulletin board

Експертно търсене  

Новини:

Регистрирането на нови потребители е временно деактивирано.

Автор Тема: Необходими документи за кандидатстване за общежитие?  (Прочетена 2477 пъти)

marielka8030

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 75
  • Бизнес информационни технологии, редовно

Здравейте. Тъй като аз смятам да кандидатствам за общежитие бих искала да попитам от къде трябва да взема документите, които се изискват за безработен родител?
Активен
I want to REFRESH my mind,DELETE all the problems,UNDO all my mistakes & SAVE all the happy moments!

cody22221

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 163
  • Специална Педагогика

Здравейте. Тъй като аз смятам да кандидатствам за общежитие бих искала да попитам от къде трябва да взема документите, които се изискват за безработен родител?
В сайта има образец, но си мисля, че трябва и в книжарницата да го има. Ама за всеки случай може ти да си го напечаташ
Активен
Не се бойте,че ще ви стъпчат. Отъпканата трева става пътека.

marielka8030

• Неактивен Неактивен

Да мен това ме интересуваше дали може и ако аз съм си го напечатала от сайта. :) Мерси.
Активен
I want to REFRESH my mind,DELETE all the problems,UNDO all my mistakes & SAVE all the happy moments!

evelyn.ivanova

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 5

аз искам да попитам този документ трябва ли да се завери някъде?
Активен

marielka8030

• Неактивен Неактивен

При безработен родител, който не е регистриран в бюрото по труда, възможно ли е да се представи нотариално заверено уверение? Защото до сега, когато са ми трябвали такива документи е било за стипендия в училище и тогава баща ми единствено пишеше на един лист каквото трябваше и отиваше при нотариуса с трудовата си книжка.
Активен

llll

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 66
  • Българска филология Р, I курс

Моите родители са женени, заедно, работят, с видок доход, не съм луда, не съм инвалид, сестра ми е на 21год. и работи. Какво ще ми трябва от изброените?  :-D
Активен
Има две неща, които са безгранични: женствеността и как да злоупотребяваш с нея.

aMoPe

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 720
  • Маркетинг Р, IV курс

Моите родители са женени, заедно, работят, с видок доход, не съм луда, не съм инвалид, сестра ми е на 21год. и работи. Какво ще ми трябва от изброените?  :-D
Обикновеното - доход на майка ти и баща ти и ако сестра ти е студентка - уверение от съответния инспектор :) И попълнени документи, естествено :)
Активен
You must be the change you wish to see in the world!

llll

• Неактивен Неактивен

Обикновеното - доход на майка ти и баща ти и ако сестра ти е студентка - уверение от съответния инспектор :) И попълнени документи, естествено :)

Да за доходите ми е ясно. Сестра ми не е студентка  :-)
Активен
Има две неща, които са безгранични: женствеността и как да злоупотребяваш с нея.

aMoPe

• Неактивен Неактивен
  • Маркетинг Р, IV курс

ами това е  :)
Активен

llll

• Неактивен Неактивен
Активен

marielka8030

• Неактивен Неактивен

Извинявай Нина, но дали знаеш нещо относно моя въпрос, за документите за безработен родител? Ще съм ти много благодарна, ако можеш да ми помогнеш и да ме ориентираш малко в нещата :)  :bow:
Активен

aMoPe

• Неактивен Неактивен
  • Маркетинг Р, IV курс

Извинявай Нина, но дали знаеш нещо относно моя въпрос, за документите за безработен родител? Ще съм ти много благодарна, ако можеш да ми помогнеш и да ме ориентираш малко в нещата :)  :bow:
Ами мисля, че трябваше бележка от бюрото по труда, че се води безработен :) Така си спомням. Имаше едно момиче с безработен родител и не го пуснаха до класиране, защото нямаше такъв документ.
Активен

marielka8030

• Неактивен Неактивен

Благодаря за отговора :)
Активен

marielka8030

• Неактивен Неактивен

Искам да попитам за Декларацията - заявление.
Аз съм БИТ, следователно трябва да отида до новата сграда, купувам си го и отивам при инспекторката да ми нанесе успех и доход, и след това се отправям към ректората, за да го дам заедно с останалите документи?
Активен

marielka8030

• Неактивен Неактивен

Здравейте.
Да попитам относно документите когато вече сме приети за общежитие и отиваме за настанителна заповед?
Къде трябва да идем? Когато взимаме заповедта от университета трябва ли да носим някакви документи?
А когато ходим в самото общежитие трябва да носим Документ за адресна регистрация.. той от къде и кога трябва да се вземе?
Благодаря предварително :)
Активен

Таньо Иванов

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 81
  • Бъди коректен потребителю!

Мариелка, успя ли да кандидатстваш?
Моето положение е същото. Нашите са безработни и не са регистрирани в бюрото по труда. Как си оправи доходите, защото много ми е проблем, моля те пиши, ми защото има много малко време.
Активен
Блаженството за тялото е здравето, за ума – знанието.

marielka8030

• Неактивен Неактивен

Мариелка, успя ли да кандидатстваш?
Моето положение е същото. Нашите са безработни и не са регистрирани в бюрото по труда. Как си оправи доходите, защото много ми е проблем, моля те пиши, ми защото има много малко време.
https://forum.uni-plovdiv.bg/index.php?topic=14808.msg124552#new
Тук вече ти отговорих :)
Активен