argon bulletin board

Експертно търсене  

Новини:

Регистрирането на нови потребители е временно деактивирано.

Автор Тема: Равноправна програма на БИТ!?... ама друг път :(  (Прочетена 1299 пъти)

kom6u

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 121

Не знам по какви критерии се съставят програмите (май само по това, че 1 е преди 2 и 3 :vomit:), но е очеизвадно как някои групи са облагодетелствани пред други... Не, че съм против "дупките" и губенето на време в тях, но не и тази им форма  :roll: С един бърз поглед на програмата за тази година http://www.fmi-plovdiv.org/GetResource?id=839 си личи ясно как:
2-ра група има в 3 от 4 дни дупки
3-та група има в 2 от 4 дни дупки
1-ва група има в 0 от 4 дни дупки

И веднага изниква въпросът - що за равноправна програма е това?  А само с едно-две размествания на числата (1 и 2) в програмата и нещата могат да се поуравновесят...
« Последна редакция: 02.10.2011, 13:52:28 от kom6u »
Активен

Светослав Енков

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1864
    • Shark's Home Page

Свали си ВСИЧКИ програми (на всички курсове и специалности, вкл. и магистрите в петък, които не са публикувани все още), разхвърляй ги по зали и дни и кажи къде може да се размести? Ако дадете разумно предложение - ще го одобрим. Трябва и преподавателят да е свободен в този час/ден, защото някои преподаватели водят и в други факултети часове. Ако е за просто разместване на група 1 и 2 - нямате проблеми - ще го направите с разговор с преподавателите.

Дупките за теб предимство ли са или недостатък?

И да, много лесно се оправя, но ще имате и в петък часове - искате ли го наистина?
« Последна редакция: 02.10.2011, 13:58:41 от Светослав Енков »
Активен

kom6u

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 121

Свали си ВСИЧКИ програми, разхвърляй ги по зали и дни и кажи къде може да се размести?

Дупките за теб предимство ли са или недостатък?

И да, много лесно се оправя, но ще имате и в петък часове - искате ли го наистина?
Недостатък естествено. Степенувал съм ги най-прецаканите по низходящ ред.

А веднага мога да ви кажа как да се коригира именно, защото не е въпрос на някаква променя на графиците, а чиста формалност.
Вторник - 1 и 2-ра група си разменят упражненията по ЛААГ
или Понеделник 2-рите групи се разменят с 1-вите
Това си е много лесно изпълнимо и ще постигне известен баланс...
Активен

Светослав Енков

• Неактивен Неактивен
    • Shark's Home Page

Aко наистина е само това - след като почнете утре, ако сте съгласни всички (защото твоето мнение си е твое) - го предложете на преподавателите или дори с Молба с подписи на поне 15 студента в каб. 330 при секретарката, за да го отметнат в програмата.
Активен

ramsess

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 36

Ти явно си 2 гр и не искаш да имаш дупки?
Аз какво да кажа че съм 3 и понеделника ми е почти цял ден дупка?
но мрънкам ли нее?
На мен ми е все тая!
Това са 2, 3 месеца няма да умрем!

но това за заетостта на професорите не е правилно защото те така и така са с нас цял ден (за понеделника говора) и в една и съща зала на тях им е все едно да ли са с 1 или 2!?
Активен

Светослав Енков

• Неактивен Неактивен
    • Shark's Home Page

Ако е само да се разместят групи в съседни часове - не.

Но за в друг ден и т.н. е по-сложно.
Активен

Георги Иванов

• Модератор
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 66
  • БИТ I-ви курс (З)
    • G.Ivanov

Здравей колега! Аз също съм БИТ I-ви курс, но задочно.

Защо просто не караш лекциите/упражненията си с групата, с която би се чувствал най-добре, от гледна точка на разположението, на лекции/упр.
При нас, нямаше проблем, някой от 1ва група да кара с 2ра и обратното. Не знам как стоят нещата при Вас, може би, Ви проверяват по Фак. номера, но винаги може да говориш с преподавателя. Според мен, това е едно удачно решение за теб!
Активен
"Sum, quod eris, quod es, ante fui"