argon bulletin board

Експертно търсене  

Новини:

Регистрирането на нови потребители е временно деактивирано.

Автор Тема: Промоция 2011  (Прочетена 1233 пъти)

izzzy

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 38
Промоция 2011
« -: 22.10.2011, 14:31:17 »

Здравейте, някой да има яснота по въпроса кога ще е промоцията на факултета тази година?
И още нещо - знаете ли в какъв срок трябва да идем да се подпишем и въобще каква е процедурата пред самата промоция?
Активен

Mimko

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 77
  • Българска Филология
Re:Промоция 2011
« Отговор #1 -: 28.10.2011, 22:47:52 »

Здравейте, някой да има яснота по въпроса кога ще е промоцията на факултета тази година?
И още нещо - знаете ли в какъв срок трябва да идем да се подпишем и въобще каква е процедурата пред самата промоция?

За какво става въпрос!?  :? :?
Активен

izzzy

• Неактивен Неактивен
« Отговор #2 -: 29.10.2011, 10:16:55 »

Хахахах, извинявай, ти кой курс си? Първи, може би?
Който го касае знае за какво става въпрос... Но хайде, от мен да мине, става въпрос за официалното дипломиране.
Пожелавам ти да ти се случи :)
Активен

grafgin

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 67
« Отговор #3 -: 29.10.2011, 17:52:22 »

Който го касае знае за какво става въпрос... Но хайде, от мен да мине, става въпрос за официалното дипломиране.
Проявяваш излишна арогантност.Види се, от Университетът на нищо не си научил.Дръж си филологийката и се мисли за голяма работа.Един човек със самоуважение никога не би подходил така, най-малко колега заслужава такова отношение при положение, че е писал в несъстоятелната ти тема!Ако толкова те интересува, питай в деканата, там висшисти не ядат, а само елементарни стденти, но явно са те пропуснали :-D
Активен

Mimko

• Неактивен Неактивен
  • Българска Филология
« Отговор #4 -: 29.10.2011, 23:23:54 »

Не съм първи курс! И аз ти пожелавам да си разрешиш всички проблеми!!
Активен

izzzy

• Неактивен Неактивен
« Отговор #5 -: 30.10.2011, 10:18:01 »

Несъстоятелната ми тема беше излишно оспамена и всичко това не беше започнато от мен. Може би съм била малко арогантна, но пък си мисля, че препинателните знаци "!?" в комбинация. също са малко арогантни, да не говорим за тези муцунки " :? :?"...
Зададах нормален въпрос, ако никой няма отговор, то тогава считам всяко говорене ( в случая писане) за излишно.
Активен

Mimko

• Неактивен Неактивен
  • Българска Филология
« Отговор #6 -: 15.11.2011, 03:27:30 »

Несъстоятелната ми тема беше излишно оспамена и всичко това не беше започнато от мен. Може би съм била малко арогантна, но пък си мисля, че препинателните знаци "!?" в комбинация. също са малко арогантни, да не говорим за тези муцунки " :? :?"...
Зададах нормален въпрос, ако никой няма отговор, то тогава считам всяко говорене ( в случая писане) за излишно.

Айде ще се отдалечим от арогантното поведение, като дадем "нормален отговор на конкретния ти въпрос" и ще ти помогнем като на първокурсник - заповядай...
http://slovo.uni-plovdiv.bg/?p=5369
Активен