@Иван Давидов
Разбирам становищата ти и благодаря за похвалите(ако са.. такива?)
От както се помня първото нещо което пипнах освен касетофона, беше скромния "Правец" на баща ми. От този момент нататък компютъра е неразделна част от моя живот. Всичко свързано с него и интернет са моя жив интерес и съм крайно устремен да работя това за което мечтая от малък (не съм от дечурлигата мечтали за пожарникар или полицай).
Също така лесно е да почна с псувните и кръчмарската реч, но предпочетох да подходя интелектуално към това с което се сблъсках.
Преподавателите са (с изключение на един много точен асистент) арогантни, надменни и... общо взето задници. Не си правя труда да споря с нито един от тях, тъй като знам от първи клас общото между даскала и бакшиша: Гарван гарвана око не вади. Така че ако ще се занимаваш с тях, не сопа ми гранатомет си носи.
Колкото до товето предложение да се организираме аз нямам нищо против. С удоволствие бих подписал, изкарал, платил нужното за да поставя високомерните им задници на място. Ала не знам дали потока от 20-30 човека дето сме, ще има желанието, времето и нервите да се занимават с тях и също така в каква позиция ще ни постави това? Да не стане така, че после по 100 камшика на гръб.
С доц. Шкуртов е интересно положението. Принципно пенсионер и аз не знам какво прави там, вероятно шуробаджанащината е посевместно явление, щом явно някой там е намерил нужната врата да уреди тоз симпатяга, да повтаря слайдове, който подобно на Донева са преписани от също толкова смотани книги. Имам изпит по Компютърни Архитектури тази неделя и въпреки усилията не можах да вникна в материяла, който за съжаление ме накара да върша онова, което НАЙ - МНОГО МРАЗЯ - зубрене. И освен това, егати материала, който е толкова в крак с времето, че според словата драскани в него оптичните носители са бъдещето.
Честно....
И аз съм влезнал тук да уча модерна професия, а те ми губят времето с разни антични дрънкавици от времето на Кеворк Кеворкян и Всяка Неделя.
Моите уважения, като иска толкова да си преподава бъртвежите, да го направят избирателен предмет или нещо от сорта(та да хваща си хваща желаните $$), но не и да ми губят времето с писания за неща от началото на 80-те. Честно казано и аз не знам на какво искат да ни научат, а като гледам как са нещата явно ще сложа този изпит на влакова композиция и влачене. Представям си дискретната математика следвашия триместър... Треска ме тресе, а иронията в случая е, че тя трябва да ми помогне за логическо мислене, кой знае - може да ме отучи въобще да мисля.
Когато излезеш от университета ти ще ходиш по интервюта, ще решаваш входящи тестове, ще те разпъват на кръст с всякакви въпроси, за да определят нивото на IT подготовката ти
Естествено! Ако тези хора са сложени тук да ми помагат със самоподготовката или знанията, добре са дошли. Засега по скоро ми пречат и объркват похвално. Пък каквото сабя покаже, ако нямам бъдеще във фирма, па ще съм ядващ се за даскал в университета.
Благодаря за вниманието, коелги
PS:Положителното от всичко това е че болницата е близо.