argon bulletin board

Експертно търсене  

Новини:

Автор Тема: Моля,за малко информация относно заверки  (Прочетена 658 пъти)

zverche

  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 6

 Първи курс, информатика, редовно. Направих отсъствия на спортни занятия. При липса на заверка означава ли, че нямам право да държа останалите изпити  и всички ли ще ми останат директно за ликвидация?
 Моля, ако някой е наясно как стоят нещата, да пише!
 
Благодаря,предварително!
« Последна редакция: 28.03.2012, 22:58:45 от Таньо Иванов »
Активен

chemi

  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 132

   Първи курс, информатика,редовно.Направих отсъствия на спортни занятия.При липса на заверка означава ли , че нямам право да държа останалите изпити  и всички ли ще ми останат директно за ликвидация?
  Моля, ако някой е наясно как стоят нещата ,да пише!!!!!
 

Благодаря,предварително!!!!!!!!

"Учебната дисциплина Спорт е включена в учебния план по силата на Закона за физическото възпитание и спорта с цел да се осигури възможност за спортуване на студентите. Тази дисциплина е факултативна. Кредити от нея се получават, ако студентът има оценка. В противен случай тези кредити се набавят от други факултативни или от допълнителни избираеми дисциплини."

Не е задължително да ходиш на спорт, ако си решил да го замениш по време на следването си с някоя факултативна (или избираема над задължителния по учебен план брой). заверки от преподавателите във ФМИ не се изискват! Не се притеснявай - по всичко може да се явяваш на изпити - спорта не те бърка.
Виж: http://fmi.uni-plovdiv.bg/index.jsp?id=1447&ln=1
« Последна редакция: 28.03.2012, 23:00:56 от Таньо Иванов »
Активен