argon bulletin board

Експертно търсене  

Новини:

Регистрирането на нови потребители е временно деактивирано.

Автор Тема: ГАФ или практика ?  (Прочетена 2889 пъти)

kentavaty

  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 22
  • OMG
ГАФ или практика ?
« -: 30.10.2012, 15:55:46 »

Завършваш си бакалабър ,с оценка, която би ти свършила работа дори за държавна поръчка,но решаваш ,че искаш специалност ''Образованието по БЕЛ в средното училище''(защото я има и задочна форма,а ти трябва да бачкаш ,за да се самоиздържаш).Взимат ти 30лв за документи и ти казват ,че ще ти пишат на мейла за допълнителна информация.
Две седмици по-късно решаваш да идеш до университета по някакъв страничен въпрос и с голямо учудване случайно разбираш ,че въпросната програма за магистри е отменена или закрита,а теб никой не  те е уведомил нито по мейл,нито тел.,нито сайт....НИЩО. И на въпрос от моя страна "Какво правим в този случай?" ми се отговаря : "Ние работим ,ти к'во правиш, не знам!"

Практика ли е такова закриване на специалности в последния момент при положение ,че крайните срокове за записване за всякакви други специалности за изтекли?
Аз просто съм потресена от цялата система на работа в това висше учебно заведение!
И ако 4 години от бакалавъра съм имала дребни и незначителни формални проблеми с управата на университета,то последното нещо което ми се случи и вече ви споделих,ме кара да съжалявам за избора на всички студенти избрали именно ПУ за да развият своя потенциал и професионализъм.
Активен