argon bulletin board

Експертно търсене  

Новини:

Регистрирането на нови потребители е временно деактивирано.

Автор Тема: Предприемачество в социологията и социалните науки (СЕНТЕК)  (Прочетена 1688 пъти)

SENTEC

  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 3

Здравейте колеги,
вероятно някои от вас знаят, а други не - за тази дисциплина, СЕНТЕК, свободно избираема, на която съм лектор и която е в програмата за втория семестър. Макар, че не е от скоро, от няколко семестъра, допускам, че сред многото информация, може и да не е достигнала до вас. Тук може да се запознаете с кратка анотация: http://freeinformationsurveys.com/Sentec_short.html, или през сайта на университета: http://old.uni-plovdiv.bg/logos/site.jsp?id=866&ln=1 .

Целта на дисциплината е ние като социолози по-успешно да продаваме своите социологически знания и те наистина да работят по-ефективно за нас .

Успех и Весела Коледа!
Вл. Недев
Активен

SENTEC

  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 3

Здравейте колеги,
Това е актуално изследване, свързано със свободно избираемия курс лекции "Предприемачество в социологията и социалните науки " (СЕНТЕК - SENTEC), втори семестър - 2014.
Би било полезно, ако участват тези от вас, които имат отношение:

http://freeinformationsurveys.com/freeinonlinesurveys/index.php?sid=59755&lang=bg

А тук може да се запознаете с кратка анотация за курса,  актуализирана към 2014-та:
http://freeinformationsurveys.com/Sentec_short.html, или през сайта на университета: http://old.uni-plovdiv.bg/logos/site.jsp?id=866&ln=1 .

Целта на дисциплината е ние като изкушени от  социологията и социалните науки  по-успешно да продаваме своята компетентност и тя наистина да работи по-ефективно за нас .

Успех!
Вл. Недев
Активен