argon bulletin board

Експертно търсене  

Новини:

Автор Тема: Laptop Media набира стажанти - автор/редактор на технологични новини  (Прочетена 501 пъти)

s.nikolov

  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1

Здравейте, колеги!
Отваряме офис в Пловдив, така че който смята, че е подходящ или има такъв приятел, нека сподели :)
----
http://news.smartphone.bg/kratki-reviuta/laptop-media-nabira-stazhanti-za-noviya-si-ofis-v-plovdiv/
----
Интересуваш ли се от технологии? Ти ли си човекът, на когото приятелите ти разчитат за най-добри съвети, когато смятат да си закупят нова техника? Ако си отговорил/а с “Да” на тези въпроси, високотехнологичните устройства са ти страст и желаеш да изразяваш мнението си за тях, в писмен вид, значи си точният човек за Laptop Media.

Занимаваме се с тестове на най-новата и интригуваща електроника и помагаме на българските (а скоро и не само) потребители да изберат най-доброто решение за тях. Laptop Media е част от най-голямата технологична онлайн група в България – Лаптоп.БГ ООД. Сайтовете, които Laptop Media включва са:

- News.Laptop.bg
- News.Smartphone.bg
- News.Tablet.bg
- News.Desktop.bg
- News.Ele.bg

Във връзка с разрастването им и бъдещите ни планове, търсим амбициозни и млади момчета и момичета, които имат желание да се развиват в тази сфера. Тематиката е различна – лаптопи, настолни компютри, таблети, телевизори, проектори, аудио електроника, домашна електроника, смартфони, носими устройства и т.н.

Програмата е базирана на проекта „Студентски практики“ (BG051PO001-3.3.07-0002). Работното време е плаващо, като се съобразяваме със заетостта на студентите, извън процесите на Laptop Media. Перфектният български език е задължителен, а английският език е предимство. Предишен опит в сферата не е нужен – при наличие на желание за развитие, стажантската програма ще помогне на студентите да поемат по пътя на успеха.

Ако смятате, че технологиите са пряко замесени във вашето бъдеще, смятате, че ваш приятел е точният човек за това или пък имате някакви въпроси, свържете се с нас на адрес:
s.nikolov@laptop.bg
Активен