argon bulletin board

Експертно търсене  

Новини:

Регистрирането на нови потребители е временно деактивирано.

Автор Тема: Създаване на сайт с WordPress  (Прочетена 664 пъти)

Марко Иванов

  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1
Създаване на сайт с WordPress
« -: 24.04.2015, 17:44:40 »

Научете как сами да инсталирате и модифицирате безплатен уебсайт, като се запишете за видео курс за работа с WordPress. Курсът е безплатен.

WordPress е платформата, с която бихте могли напълно безплатно да създадете всеки един сайт. Тaзи популярнa CMS система е една от най-известните платформи в мрежата, чрез която са създадени много голям брой уебсайтове.

WordPress предлага големи удобства за администрирането и конфигурирането на сайтовете. Освен това, в момента съществуват множество безплатни инструменти и теми (дизайни), които бихте могли да използвате в своите проекти.

Целта на обучението е да Ви научи как да инсталирате своя сайт, как да го конфигурирате, как да правите бекъп, кои са важните плъгини, които бихте могли да използвате и как работят те.

Можете да се запишете за курса тук:

http://marketingacademy.bg/?course=wordpress
Активен

emomarina

  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 11
Re: Създаване на сайт с WordPress
« Отговор #1 -: 18.05.2019, 10:22:09 »

Здравей, който иска да се научи да прави сайтове на wordpress  и неговия най-популярен плъгин woocommerce. Да се научи да пише код и плъгини може да се обърне към нас  - Съни 7 еоод. Такъв сайт направeн на платформата wordpress с плъгин woocommerce е сайта Bacca - хидромасажни вани, парна баня и Всичко за бaнята. Можем да ви разкрием всички тайни на програмирането с Wordpress.
Активен