argon bulletin board

Експертно търсене  

Новини:

Автор Тема: Въпрос за прием?!  (Прочетена 535 пъти)

itiswhatitis

  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 4
Въпрос за прием?!
« -: 11.12.2016, 20:48:04 »

Здравейте! Имам интересн казус, който се надявам, че ще успеем да разрешим.

Първо да кажа, че имам желание през 2017 да запиша софтуерни технологии задочно/платена форма. Сега идва и проблемът. През 2017 също така се очаква да завърша специалност в МУ-Пловдив, но последният ми семестър е есента т.е. ще се припокрие евентуално с първият в ПУ (софтуер).... Проблемът идва от това, че и на двете места ще е необходима оригиналната диплома. Въпросът ми е има ли някакъв шанс за нотариално заверено копие, с което в началото да удостоверя образованието си, а и все пак това обучение ще е платена форма? Просто не искам заради тези няколко месеца застъпване да губя цяла година и да запиша чак 2018.

Според мен щом е платено не би трябвало да има проблем, още повече, че в другия университет ще съм последен семестър (дори не е и семестър, а някакъв стаж).

Моля някой, който е наясно с процедурата да каже какво да правя в този случай, защото наистина е важно за мен!

П.С. Текущото ми образованието в МУ Пловдив е такова, че може да се кара само след завършено такова в Мед.колеж т.е. не е висше образование, което се кара след завършено средно (би трябвало да мога да откача оригиналната диплома от тях в този случай).....

Извинявам се, ако съм описал проблемът неясно, но просто не знам как по друг начин да го формулирам....
Активен