argon bulletin board

Експертно търсене  

Новини:

Автор Тема: Немска гимназия Увекинд  (Прочетена 370 пъти)

valerie

  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 3
Немска гимназия Увекинд
« -: 19.01.2017, 23:24:43 »

В Увекинд наближава сезона за новата сесията на кандидат-гимназисти, които имат желанието на учат в частна гимназия и да усвоят в детайлна степен нюансите на немския език. Как се кандидатства? Процесът протича в три етапа.

1. Прави се общообразователен тест и се взема под внимание оценката изкарана в него.
2. Пише се есе или свободен текст на предварително зададена тематика, за да се провери умението на кандидат-гимназиста да използва натрупаните знания от една област на познанието в друга;
3. Интервю с ученика.

Разбира се, ученици, които имат знания по немски език от по-ранните класове, ще могат по-лесно и по-бързо да се интегрират в учебния процес. Увекинд е едно от най-престижните частни учебни заведения за немски език. Информация можете да откриете тук - немска гимназия Увекинд. Важно е да се отбележи, че училището работи по международно призната програма и е един от малкото (2 училища в България), които са включени в тази програма. Това е International Baccalaureate® (IB) Всички ученици, които положат успешно изпитите получават диплома и за тях вратите в престижните световни университети са отворени.

Екипът на Увекинд е съставен от професионалисти, за които не само качествата и професионалния подход за от значение. Да бъдат отговорни и да помагат за формирането на интелигентни, балансирани и съвестни млади хора е тяхна основна цел.
Активен