argon bulletin board

Експертно търсене  

Новини:

Регистрирането на нови потребители е временно деактивирано.

Автор Тема: ИЗБИРАЕМИ ДИСЦИПЛИНИ ЗИМЕН ТРИМЕСТЪР 2006/07  (Прочетена 2063 пъти)

mircho

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 335

ИЗБИРАЕМИ ДИСЦИПЛИНИ ЗА ЗИМЕН ТРИМЕСТЪР НА УЧЕБНАТА 2006/07 ГОДИНА:
Редовно обучение - http://www.fmi-plovdiv.org/bg_ver/t_info/msg387.htm
Задочно обучение - http://www.fmi-plovdiv.org/bg_ver/t_info/msg388.htm
Активен

VooDooMaN

• Гост

Препоръчвам на всички Иконометрия - няма да сбъркате  :mmm:.
Активен

Георги Соколов

• Модератор
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 51
    • website

Аз пък още не мога да разбера какво стана с избираема дисциплина номер 1 от миналия триместър на която бях записан, но никаде не пишеше кога и къде се провежда. То с питане и до Цариград се стига ама нали съм срамежлив(повече мързелив ама)
Активен
Компютрите не правят това което искаш да правят. Правят това което им кажеш да правят!

Симуф

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 9

Препоръчвам на всички Иконометрия - няма да сбъркате  :mmm:.

А защо-о-о? Някакви подробности? И дали се искат някакви предварителни знания, щото аз тепърва ще уча статистика тая зима. Нали, второкурсник си падам и не знам дали съм на ниво.

Аз разбрах, че на компютърджийските дисциплини се изчерпали вече местата и трябва да се ориентирам към някоя математика. Лошо няма де - неевклидовите геометрии са ми любопитни, обаче ме осени, че и икономическите избираеми не са за подминаване. А тази метеорология ми взе акъла, но се чудя доколко има връзка. Всмисъл, колко математика има в нея? Ако се разглежда там тая теория на хаоса, пак ще ми любопитно... и пак не знам дали е лъжица за моята уста. И все пак, кое по-напред?

В общи линии, искам да си изпрося някой да ми каже какво да запиша.... Или поне - кое вече е заето - да не се надявам излишно.
Активен

VooDooMaN

• Гост

Ами по две причини.
1. Професор Гешев е страхотен преподавател.
2. Иконометрията е предмет, който е наистина смислен и приложим.
Активен

Stilgar

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 843

Аз разбрах, че на компютърджийските дисциплини се изчерпали вече местата и трябва да се ориентирам към някоя математика. Лошо няма де - неевклидовите геометрии са ми любопитни, обаче ме осени, че и икономическите избираеми не са за подминаване.

tochno za podminavane sa

az bih preporuchal tova(imaiki predvid che sigurno shte ima svobodni mesta za razlika ot drugite):

8. Интерактивна математика, доц. д-р Снежана Гочева
dosta chesto podminavana disciplina zashtoto ima matematika v imeto, a e tochno za takiva deto ne mogat da reshavat zadachi i iskat comp da im gi reshava
« Последна редакция: 29.11.2006, 18:39:33 от Stilgar »
Активен
"Човек винаги трябва да си прави background" - Lia

Симуф

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 9

Аз по принцип си се влияя от чуждото мнение.... Па и на компа му нямам много-много доверие да ми решава задачите.... Така че-е-е.... Рекох да я видя що за животно е тая иконометрия другия триместър :roll:. Само не съм съвсем наясно дали ще се справя, но то ще се разбере.

Все тая. Благодаря ви, хора!
Активен

Stilgar

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 843

eh ne slushate staroto
shte sujaliavate
Активен
"Човек винаги трябва да си прави background" - Lia

Ivelinka

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 430
    • My YouTube

eh ne slushate staroto
shte sujaliavate

То май свършиха местата за интерактивна математика, едни колеги са се записали. Казва, че щяло да бъде зарибено..
Активен
There is always something waiting at the end of the road... if you are not willing to see it, you probably shouldn't be there

Sayos

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1366
  • The Dark side

Аз съм записвал интерактивна математика и наистина е много зарибена  :rock:
Активен