argon bulletin board

Експертно търсене  

Новини:

Регистрирането на нови потребители е временно деактивирано.

Автор Тема: DESTINATION EUROPE - Новият проект на AIESEC Plovdiv  (Прочетена 1712 пъти)

AIESEC Plovdiv

  • Модератор
  • *****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 127
    • http://plovdiv.aiesec.bg

„На път към Европа” – най-новият проект на AIESEC
 или какво е да си предприемач в Европа

Световната студентска организация АИЕСЕК разработва в Пловдив проекта “На път към Европа”. Той има за цел да развие лидерски умения и качества в българските студенти, за да ги превърне в успешни  предприемачи в Европейския съюз. Също така проектът цели да подпомогне родния бизнес на Европейския пазар, използвайки опита и знанията на чуждестранни млади специалисти.
Предстоящото влизане на България в ЕС заварва страната ни неподготвена за европейските правила и критерии и много фирми нямат познания за европейските пазари. Чрез “На път към Европа” АИЕСЕК може да намери млади специалисти от Европейския съюз, които да работят в български фирми, за да повишат конкурентоспособността им за европейския пазар. Също така АИЕСЕК се стреми да насърчи свободната инициатива и предприемачеството в България като предложи на младите хора възможност да придобият професионален опит във фирми от Централна и Източна Европа. Освен по програмата за обмен на кадри, проектът цели и да повиши знанията на българските студенти за предприемачеството като изнесе серия презентации в Пловдивски университет, където изявени лектори ще представят и дискутират основните проблеми пред начинаещите предприемачи.
      АИЕСЕК е най-голямата международна, неправителствена, независима, образователна, изцяло управлявана от студенти организация с нестопанска цел. Глобалната мрежа на АИЕСЕК обединява повече от 800 университета в  94 страни и територии по целия свят. В нея членуват над 30 000 студенти и наскоро завършили млади хора, които имат интереси в областта на обществените науки, управлението и бизнеса. AIESEC България съществува от 15 години, а АИЕСЕК Пловдив работи успешно 4 години и е една от най-динамичните локални секции в България.
Заповядайте на организираните от нас презентации по проекта, които  ще се проведат в Ректората на Пловдивски университет:
   14.12.2006 г. (четвъртък) от 16.30-19.30 ч. в 6 аудитория – на тема “Управление на човешките ресурси”, водена от консултантската компания Easy Consult.
   19.12.2006 г. (вторник) от 16.30-19.30 ч. в 9 аудитория – на тема “Финансова рамка на предприемачеството”, водена от брокерската компания Home Brokers.
   21.12.2006 г. (четвъртък) от 17.30-19.30 ч. в 9 аудитория – на тема “Правна рамка на предприемачеството”, водена от юрист Весела Гайдажиева

       Проектът се осъществява със помощта на ПУ, Агенция Бизнес, ПТПП, Изи Консулт и Хоум Брокърс.

За повече информация:
АИЕСЕК Пловдив
Университет "Паисий Хилендарски" – гр. Пловдив
Ул. „Цар Асен” 24
4 000 Пловдив, България
Офис: 15А семинарна зала
тел.032/261-296Посетете сайта на проекта:
www.destination-europe.hit.bg

« Последна редакция: 19.12.2006, 22:56:14 от ER »
Активен
The international platform for young people to explore and develop their leadership potential