argon bulletin board

Експертно търсене  

Новини:

Регистрирането на нови потребители е временно деактивирано.

Автор Тема: Финансов мениджмънт  (Прочетена 2789 пъти)

chirurg

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 2
Финансов мениджмънт
« -: 18.01.2007, 16:56:49 »

Здравейте, някой има ли нещо за държавен изпит по специалност Финансов мениджмънт? Благодаря!
Активен

pupsf

• Гост
Re: Финансов мениджмънт
« Отговор #1 -: 22.01.2007, 16:29:54 »

В момента ги разработвам, остава ми още може би седмица работа по тях! pupsf@abv.bg
Активен

AIESEC Plovdiv

• Управител
  • *
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 127
    • http://plovdiv.aiesec.bg
« Отговор #2 -: 22.01.2007, 20:55:20 »

zdr,az sega zavar6vam politologiq i iskam da kandidatstvam finansov menidjmant prez esenta,iskam da pitam kolko semestara e obu4enieto i zaslujava li si vaob6te ? blagodarq vi
Активен
The international platform for young people to explore and develop their leadership potential

pupsf

• Гост
« Отговор #3 -: 23.01.2007, 13:57:14 »

Обучението е 2 семестъра за икономисти и 3 за неикономисти. Ти си от ФИСН  предполагам, че за теб ще е 2, но не съм сигурен?! Общо взето си заслужава, зависи какво разбираш под това де...? Добре е бих казал!
Активен

AIESEC Plovdiv

• Управител
  • *
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 127
    • http://plovdiv.aiesec.bg
« Отговор #4 -: 23.01.2007, 18:33:24 »

ami,interesuwam se dosta ot tazi sfera ,na finansite i v momenta sam menidjar v edna mejdunarodna korporaciq ,taka 4e smqtam da mi pomogne s novi zna niq ,a u4i li se dosta matematika,i ako sam imal sa6tite izpiti i specialnosti na bakalavar moga li da gi prehvarlq v magistraturata i da ne gi darja?
Активен
The international platform for young people to explore and develop their leadership potential

pupsf

• Гост
« Отговор #5 -: 23.01.2007, 21:14:51 »

Зависи какъв мениджър си и с какво се занимаваш, но щом като си пробил в компания с международно участие, едва ли би научил нещо от тази магистърска програма! По заповед на декана не се признават никакви изпити и всякакво прехвърляне на оценки не се допуска, освен в някои много специални случаи. Така, че пожелавам ти успех!
Активен

Sayos

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1366
  • The Dark side
« Отговор #6 -: 23.01.2007, 22:33:55 »

Продавах слънчоглед по мачовете от там станах добър мениджър, или по-скоро ментаджия, който иска съвет да ми пише!
Активен

disel

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 2
« Отговор #7 -: 24.01.2007, 19:30:23 »

a kakav uspeh trqbva da imam za da kandidatstvam finansov men. magistratura i darji li se izpit?
Активен

Lily_Qni

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 11
« Отговор #8 -: 26.10.2007, 17:20:15 »

Обучението  2 семестъра за икономисти по Финансов мениджмънт какжи дисциплини се изучават.Спе6но
Активен

chocolate

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 47
  • I LovE ChocolatE
« Отговор #9 -: 28.10.2007, 10:52:02 »

a kakav uspeh trqbva da imam za da kandidatstvam finansov men. magistratura i darji li se izpit?

Успехът ти трябва да е минимум 4.00 и 6то годе добра оценка от държавния изпит.
Активен