:D Браво на всички, които взеха изпита по Увод в Общото Езикозноние, а за онези, които не успяха- Успех на поправката.Аз лично го взех и съм доволна.Не смятам, че е толкова лош колкото съм чувала за него.Строг е верно, не обича да му се лигавят или да му се обесняват.Всъщност и аз не обичам такива неща, но искрено да си кажа и аз се притеснявах и то много макар да не съм иначе т много притеснителните.И все пак вече мен никой не може да ме убеди , че доцент Чобанов е лош преподавател или пък човек.За мен си е супер справедлив.Може да не сте съгласни с мен, няма проблем всеки има право на мнение, ама да си кажем честно , че много от нас искат да не учат и да не влагат много усилия , а да взимат изпитите си с отличие.Знам , че и много от колегите не дават пропуснати лекции или материали просто така.Аз например също работя, дори съм омъжена и имам достатъчно задължения, и все пак седях почти всяка вечер и не само, че учих, но и набирах темите си на компютара, за да могат колегите ми също да го вземат.Ама хайде да се разберем Господ дава, но не вкарва в кошара, така че ако наистина освен купоните, пичовете и мацките сте влезнали в университета и да учите Ви пожелавам искрено всеки изпит да ви се вижда като един готин купон.