argon bulletin board

Експертно търсене  

Новини:

Регистрирането на нови потребители е временно деактивирано.

Автор Тема: КАЛЕНДАР НА НАЦИОНАЛНИТЕ КОНФЕРЕНЦИИ НА AIESEC БЪЛГАРИЯ  (Прочетена 4506 пъти)

AIESEC Plovdiv

 • Модератор
 • *****
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 127
  • http://plovdiv.aiesec.bg

КАЛЕНДАР НА НАЦИОНАЛНИТЕ КОНФЕРЕНЦИИ НА AIESEC БЪЛГАРИЯ:

1. ДЕКЕМВРИЙСКА НАЦИОНАЛНА КОНФЕРЕНЦИЯ

Описание: Събитието протича с две паралелни програми - обучения за членове на Изпълнителното тяло на локалните секции  и обучения за нови членове. Прави се ревизия на националният план на организацията. Вземат се решения относно пълноправието на локалните секции.Избира се новият състав на Националният комитет на AIESEC БЪЛГАРИЯ.
Приблизителен брой делегати: 150
Профил на делегатите: Нови членове, Координатори, Членове на изпълнителното  тяло на Локалните комитети, опитни членове.


2. НАЦИОНАЛЕН СЕМИНАР ЗА РАЗВИТИЕ НА ЛИДЕРСКИТЕ УМЕНИЯ

Описание: Семинарът подготвя опитни членове на AIESEC да заемат лидерска позиция и в същото време е последен етап от подготовката на стажанти на AIESEC в БЪЛГАРИЯ за заминаването им на стаж в чужбина.
Приблизителен брой делегати: 150
Профил на делегатите: Опитни членове, които кандидатстват за позиция в Изпълнителното  тяло на Локалните секции.


МАЙСКА ПЛАНИРАЩА КОНФЕРЕНЦИЯ

Описание: Целта на конференцията е да се състави националната планова рамка и план по функционалните области за следващият мандат и да предостави знания, от които се нуждаят членовете на изпълнителното тяло на Локалните секции за своята нова роля в организацията.
Приблизителен брой делегати: 80
Профил на делегатите: Настоящи и новоизбрани членове на Изпълнителното тяло на Локалните секции.


ЕСЕННА СРЕЩА

Описание: Национална конференция за обучения на мениджмънта за членовете на Изпълнителното тяло на Локалните секции.  Целта е да се проследи развитието за организацията съгласно националният план и към него да се приложи глобалната рамка,поставена по време на Международен Конгрес.
Приблизителен брой делегати: 60
Профил на делегатите: Членове на Изпълнителното тяло на Локалните секции, координатори, опитни членове.
Активен
The international platform for young people to explore and develop their leadership potential

AIESEC Plovdiv

 • Модератор
 • *****
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 127
  • http://plovdiv.aiesec.bg
NatPlanCo2007 - 3-6 May, Plovdiv
« Отговор #1 -: 30.04.2007, 16:51:34 »

Здравейте,
приятели и колеги.

Както знаете, важна част от дейността на АИЕСЕК е организирането на локални, национални и международни конференции, свързани с целите и принципите на организацията.

За втора поредна година Локална секция АИЕСЕК Пловдив сме домакини на


                               Национална Планираща конференция 2007 - АИЕСЕК България - "Start with ambition! Execute with passion!"


Целта на конференцията е да се състави националната планова рамка и план по функционалните области за следващият мандат и да предостави знания, от които се нуждаят членовете на изпълнителното тяло на Локалните секции за своята нова роля в организацията.
Конференцията е от изключително значение за предстоящият мандат на новото изпълнително тяло на всяка една локална секция, както и за цялостното ефективно развитие на АИЕСЕК България.

Искам да благодаря на екипа от АИЕСЕК Пловдив, организиращ Национална планираща конференция 2007:

Гергана Петрова   -   Менидъжър на NatPlanCo 2007
Гергана Аргирова  -   Мениджър "Логистика"
Деян Господинов -      Мениджър "Връзки с обществеността"
Даниела Петкова -     Мениджър "Връзки с корпоративни партньори"

Благодаря На целият екип за всеотдайнстта, трепетите и усърдната работа.
Бяхте страхотни, радвам се, че за пореден път работех с хора, които влагат желание и сърце в това, което вършат.
Сигурна съм,че за всички нас ще бъде уникално изживяване, и един ден с много обич и усмивка ще се връщаме към хубавите ни моменти.

Благодаря Ви, че сме едно цяло :))))

Тук искам и да благодаря на всички членове на АИЕСЕК Пловдив, които бяха до нас в трудните моменти и ни помагаха и подкрепяха.

И нали помните какво каза Жоро Цветанов на BLDS2007,всеки пръст от ръката ни има своето значение, уникално и незаменимо.
Така и всеки от нас, е незаменим и уникален в целият ни екип на АИЕСЕК Пловдив.

Поздрави, усмивки, и целувкииии,разбира се :Pp

Яница  Дернева,

Coach National Plannig Conference 2007,
Plovdiv, 3-6 May 2007
^Start with Ambition! Execute with passion! ^
Активен
The international platform for young people to explore and develop their leadership potential

AIESEC Plovdiv

 • Модератор
 • *****
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 127
  • http://plovdiv.aiesec.bg

ENTER CEE Конференцията е една от най-важните студентски инициативи в облстта на Мрежата на Централна и Източна Европа. Тя има за цел да събере всички участващи Локални секции на АИЕСЕК в цяла Централна и Източна Европа, които участват в инициативата за разработването на проктите в областта на предприемачеството като основен проблем в дадена икономика.

Конференцията има за цел разработването на обучения по предприемачество / в това число обучения на тема "Успешни продажби", "Интернет Маркетинг", "Общуване с бизнес средата", "Работа в екип","Управление на екип" и т.н./ , както и най-характерното за такъв тип конференция, а именно Обучения на тема "Разработване на проект, базиран на международен стажантски обмен".
Както всеки от нас знае, в днешно време умението за разбработване и реализиране на даден проект с проблем, който е осъзнат в дадена социална или икономическа среда, е една неповторимо предимство в университетските среди, както и на трудовия пазар.

Както се спомена в заглавието, за първи път АИЕСЕК България има честта да бъде домакин на Международната EnterCEE конференция, която ще се проведе в град Велико Търново от 27 до 30 Септември.

За поредна година Локална секция АИЕСЕК Пловдив, ще участва в инициативата за разработване на проекти, базирани на обмен, за цяла Централна и Източна Европа, чийто основна цел е внедряване на предприемачески дух и умения сред икономическата общност и млади хора. Някои от инициативите,предвидени в проекта са организирането на младежки форуми,където бизнеса ще срещне образованието, открити обучения от наши международни стажанти и бизнес партньори, среща с стажанти от чужбина, които ще работят в пловдиски компании по проекта.

Проектът, който тази година АИЕСЕК Пловдив ще реализира е Маркетингов проект и се нарича "You Do It!".Проектът кандидатства и официално бе одобрен от Екипа, отговорящ за EnterCEE региона.

Очаквайте още новини и интересни факти около проекта съвсем скоро.
Проекта на Локална секция Пловдив ще стартира с набирането на новите членове на организацията през Ноември и включването им във всички инициативи, които проекта предвижда.

Поздрави,

Яница Дернева

Organization Comitee President Marketing Project "You Do It" 2007/2008
Локална секция АИЕСЕК Пловдив

Активен
The international platform for young people to explore and develop their leadership potential

marin2025

 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 1697
 • Прави добро ,пък каквото ще да става!

Нищо  не   ми   говорят   тези  ваши  проекти   конференции    много  моля   за   повечко   информейшън  в   унито   или   в   някой   сайт  има  ли   някакви   възрастови   ограничения  във   вашата   дейност   какви   са   условията   например   за  каране   на   студентски   стаж   в   държава   от  ЕО   Предварително   благадаря
Активен
Всичко е любов