argon bulletin board

Експертно търсене  

Новини:

Регистрирането на нови потребители е временно деактивирано.

Автор Тема: Online материали по ФИЗИКА  (Прочетена 3382 пъти)

koleff

  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 16
Online материали по ФИЗИКА
« -: 13.02.2007, 16:47:46 »

Така значи.. Преди година горе-доло с колеги решихме да направим сайт в който да качим всички материали (курсови задачи, протоколи и т.н.) по физика който сме събирали по време на обучението си в ПУ и допълнителни свободни такива които са побликувани из интернет пространствово. Целта беше да се направи сайт който ще е полезен за всички който се интересуват от физика (от начинаещи до професионалисти) и най-вече за нашите колеги които вървят по нашия път. Също така смятахме и форум да сложим в които да се коментират всякакви физични проблеми, дори и щяхме да сме много благодарни и някой преподаватели или по-компетентни от нас (които със сигорност са доста, аз не се имам за мноо компетентен) да вземат участия и да помагат на нуйдаещите се от помощ студенти, абе с две думи саит изцяло посветен на физиката. Даже и галериика с нашите снимки беше замислена, е това е за малко развлечение.

Проблема е следния: Аз главно се занимавах с Изработката на сайта понеже си имам малко представа от това (чаткам малко HTML) обаче нещо с течение на обстоятелствата с изпити и тем подобно от учебния процес работата по сайта замря и то най-вече поради това, че неможахме да си намерим подходящо място за хост или пък да се организираме и да събираме по някой лев за платен хост. Все пак сайта беше станал около 100MB и то само с малкото материали който бяхме наместили, а ни бяха обещали още много (направо учебници).
Та мисълта ми е следната: Ако някой има идея и иска да съдейства за тази инициатива да даде някакво примерно решение на проблема със хостването примерно.
Аз не съм се отказал все още от тази идея и смятам да го довърша този сайт, но не се знае кога тъй като влизаме в доста трудна година  :wink:

Чакам предложения.. !!!
« Последна редакция: 13.02.2007, 16:54:48 от koleff »
Активен