argon bulletin board

Експертно търсене  

Новини:

Регистрирането на нови потребители е временно деактивирано.

Автор Тема: Има ли организация в ПУ?  (Прочетена 2453 пъти)

Teacher

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1
Има ли организация в ПУ?
« -: 10.03.2007, 19:30:44 »

Аз съм от магистърските програми на ПУ,и искам да разбера знаят ли въобще тези хорица какво е организация? Ако незнаят, нека дойдат и да питат нас. На дали ще чуят положително мнение. Не струват. Мислех си , че този университет е един от университетите с традиции и правила, а се оказа, че такива няма. Но когато става дума за такси.............е тогава нямат грешка.
Но това е мое лично мнение, искам да чуя и други мнения......
« Последна редакция: 10.03.2007, 19:50:23 от Kelli_Mutu™ »
Активен

Kelli_Mutu™

• Администратор
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 2750
  • Юридически факултет
    • My photos
Re: Има ли организация в ПУ?
« Отговор #1 -: 10.03.2007, 20:03:17 »

Интересува те организацията само във вашия факултет или в университета като цяло?!

В зависимост от това темата се пуска в определената за това секция.
Активен

rrr

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 70
« Отговор #2 -: 13.03.2007, 15:37:47 »

В която и секция да го пуснеш, няма да сгрешиш. В ПУ-то никога не е имало организация, даже по-характерна за него е пълната дезорганизация. Но аз никак не се учудвам вече, съпричастна съм към гнева ви!
Активен

margoto

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 42
« Отговор #3 -: 13.03.2007, 16:07:10 »

Здравейте, колеги!
Не мисля, че е правилно да говорите по този начин за университета.Организация може да има само, когато ние сами си я създадем.Аз също уча магистратура в Пловдивския университет и не зная дали имате информация, но таксите тук са едни от най - ниските в страната( визирам университетите, в които наистина си заслужава да учиш).Разбира се, това е мое мнение и не ви ангажирам с него, но в никакъв случай не трябва да сипем обвинения към университета като цяло, още повече, че ние сме студенти в него.Проблеми има навсякъде и ние сме тези, които трябва да полагаме усилия, за да ги разрешаваме.Извинете ме, ако допускам грешки в изказа си, но не съм филолог.Благодаря!

Поздрави,
Марго
Активен

Kelli_Mutu™

• Администратор
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 2750
  • Юридически факултет
    • My photos
« Отговор #4 -: 13.03.2007, 16:54:44 »

Здравейте, колеги!Проблеми има навсякъде и ние сме тези, които трябва да полагаме усилия, за да ги разрешаваме.

Когато нещо не ни харесва, ние сме длъжни поне да се опитаме да го променим-това е основната идея. Но за целта на първо място е необходима стабилна студентска организация.
Активен

rrr

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 70
« Отговор #5 -: 14.03.2007, 11:21:39 »

Марго,

Таксите в университета нямат нищо общо с реда и организацията. Аз лично нямам амбиции да променям липсата на трудови навици и отговорно отношение към работата на някои служители в администрацията или пък как, кажи ми, да променя злобното отношение на инспекторката ми. Ако ти можеш да направиш нещо по въпроса, дерзай!

Поздрави,
Активен

Breadfan

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 67
« Отговор #6 -: 14.03.2007, 15:46:52 »

Кажете им имената на тези инспекторки и към кои факултети са
Активен

frogmafia

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 27
  • АФ
Re:Има ли организация в ПУ?
« Отговор #7 -: 22.07.2010, 18:34:26 »

Организация .... хммм...  Да се заредите с търпение да чакате с часове преди изпит или да чакате напразно всяка седмица лекции, а преподавателя така и да не дойде... Трябва да сте подготвени физически и психически , че всичко може да се промени в последния момент и няма да имате проблеми.
Активен

fallen_angel_0109

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 4
« Отговор #8 -: 17.09.2013, 16:23:58 »

Като цяло организацията в ПУ е под всякаква критика. Аз съм крайно недоволна!
Активен