сорса нарочно не се компилира ) проекта не е за всеки :+П
Т'ва много брутална приказва ...
аре пусни една дори и слабо коментирана работеща версия ...
сигурно си давал мило и драго за нещо такова, когато си бил 1ви курс
и от нищо не си отбирал ... ако сега някой 1вокурсник си го дръпне, опита се да
го пусне и му фърли тоя скапан exception в началото 1во няма да се и опита да го подкара,
защото за exception-и ще чуе чак 2ри курс ако му излезе късмета, а ако е описано например:
"те това драги приятелю е изключение ... тук го чакаме щото тоя обект може да го фърли, защото
това и това може да не му хареса ..." тогава пича не само ще се зачете, а и ще се накефи, че има
яки пичове като тебе, които са решили, че могат и по-важно, че искат да си споделят опита .... пък бил
той и първи
Опиши от къде да си дръпне джава ако искаш ... пиши 2 реда за java i javac ... пиши 2 реда за някое IDE ... дай основите, препоръчай една две книги ... според мене това ще има добър
ефект ...
БТВ Breadfan и аз съм на същото мнение
... и за т'ва за разделянето на много текст и за tutorial-ите (самоучители май се водят
... не съм много сигурен де) ... точно това си мислех и аз ... че ако нещата се коментират достатъчно добре всеки ще може да си извади основите ... пък за останалото може да се пускат линкове към по-пълни описание на разни компоненти, класове или функции, които се ползват в конкретния пример.